tiistai 12. helmikuuta 2013

Lapland Tattoo Weekend 2013

Viime viikonloppu hurahti Lapland Tattoo Weekend 2013:sessa Torniossa.


Jännätti lähtä elämäni ensimmäisille messuille hirmusesti, reissua edelsi pari päivää työtavaroiden tarkistelua ja huonosti nukuttuja öitä. Alla olevasta kuvasta näkyy, miten vakavana puolet matkasta meni, miettien koko ajan että onhan kaikki mukana ja ajatukset järjestyksessä.



Luonnollisesti kaikki tarpeellinen oli mukana ja turvallisesti vähän liikaakin. Tietää ensi vuonna pakata puolet vähempi. Alkujaisiksi voisi vaikka ostaa pienemmän laukun, ettei ihan kaikkea saa edes mahtumaan mukaan.



Ahahhahhaa, repesin tälle kuvalle niin pahasti :D Kiitos Marmalade Chainsawn Johannalle tämän hotellihuonevammailun todistamisesta ihan digitaaliseksi kuvaksi asti. Minulla ei ihan oikeasti ole ehkä hajuakaan mitä teen tässä, jollen ihmettele käsläskejä.



Lauantaiaamuna aamiaisella, silmät vähän ristissä ja lyhkäset yöunet takana. Ois tehnyt mieli kömpiä päikkärit repäiseen, mutta käytiin lyömässä ittemme työkuntoon ständille.


Hotelli oli kaunis alakerrasta ja vasta rempattu. Ainut murheen kryyni oli hotellihuone, joka oli nähnyt remppaa viimeksi ties milloin. Alakerrasta ei olisi osannut ymmärtää, että hotellihuone on vähän rähjäisen ja huonosti säilyneen näköinen. Paras oli suihku, joka olisi paineellaan repinyt varmaan microdermalitkin naamasta ja ruikki koko kylpyhuoneen märäksi alle sekunnin sadasosan. Eikä amme ollut todellakaan sen näköinen, että ois viittinyt kylvyssä lillua, yäk :(
Lauantai-iltana ständillä työt lopetettuamme kävimme työkaverin kanssa hienosti syömässä hotellin ravintolassa. En ole ikinä aiemmin syönyt halloumijuustoa sesamsiemenillä päällystettynä, mutta voi että ne oli hyviä. Alkuruoka, pääruoka (josta ei kuvaa) sekä jälkkärit tuli nautittua kaikkinensa.

Yhteenvetona viikonloppu oli hyvä, töitä tuli tehtyä todella vähän, mutta tatskamessuthan nuo pääasiassa ovatkin. Oisin mielelläni ottanut uutta kuvaa itsellenikin, mutta budjetti ei kyllä sallinut. Nukuttua tuli myös vähän, mutta onneksi uusiin mukaviin ihmisiin tutustuminen korvasi muut puutteet. Torniossa baareissa on vaan vähän jännää se, että siellä on tuo juomakulttuuri hieman päälaellaan. Ihmiset menee siinä kunnossa normaalisti baariin, kun Rovaniemellä ne heitettäisiin jo pihalle :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti