Painolle ei ole tapahtunut mitään, mutta ei tämä ainakaan pahaa tee. Olo on koko ajan hyvä, ei ollenkaan turvonnut ja ähkymäinen ruokailun jälkeen kuten normaalisti.
Los salados alkamassa valmistumaan. Omat herkut selvästi esillä kun on salaattijuustoa, avokado, paprikaa, tomaattia, sipulia ja kurkkua tulossa salaattiin.
Avokado ja minä kävimme samalla pienen kamppailun.
Kasvisgratiinia, salaattia ja rypsiporsaan lihasuikale (uusi, HK:n) joka totaalisesti myi kyllä itsensä. Vielä valmiissa kermasoosissakim.
Aamupalaksi taas tuota kolesterolihirviö yhdistelmää, kananmunaa; pekonia ja terveellisenä osana edellispäivästä salaattis.
Salaattia, uunilenkkiä, reilu ruokalusikka turkkilaista jogurttia sekä kaksi ruokalusikallista raejuustoa.
Kananmuna vapaa aamupala! Piti hieman käyttää mielikuvista. Kasvisgratiinia, turkkilaista jogurttia ja porkkanoita.
Kanafileepihvejä, avokadoa, kurkkua, tomaattia, fetaa ja raejuustoa.
Perjantain lounas, nakki, kurkkua, tomaattia ja porkkanaa :D
Kokonaisuudessaan tämä kaksi viikkoa on ollut suhteellisen helppoa. Jos olen halunnut herkutella niin olen syönyt karppipizzaa, tummaa suklaata tai mansikkarahkaa. Muuten on ollut aika kasvis ja lihapitoista tämä ruokailu. Harmikseni en ole kauheasti kerennyt harrastamaan liikuntaa. Niinä iltoina kun olisi ollut aikaa, olen ollut hirveän väsynyt. Tiedän, tiedän, selityksiä aina riittää mutta toukokuu on kalenterissani ristitty kunnon kuntokuukaudeksi. Jos pääsisin aloittamaan juoksuharjoittelunkin aivan uusilla lenkkareilla jopa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti