perjantai 9. kesäkuuta 2017

Uudet hiukset


Viime viikolla paloi lopulta käpy 6kk mittaiseen juurikasvuun ja haalistuneeseen pinkkiin. Repäisin kauppamatkalla ja kävin varaamassa kampaaja-ajan itselleni tiistaille. Päätin samalla, että nyt ei valitakaan sitä perinteistä ratkaisua.


Tukka oli joko kiinni tai auki, riippuen siitä oliko töitä vai vapaapäivä. Aamun hätänuttura tai hainhammas hiusklipsi toimi ulkonäköpelastajana niin monena aamuna, että tunsin itseni ihan tylsäksi, enkä yhtään itsekseni.


Vein luottokampaajalleni (Hairlekiini Sampokeskus, Riikka) ohjeen, että aika tosi paljon sais ottaa pojes ja haluaisin vihreää. Päädyttiin tummaan pohjaan sekä vihreisiin "latvoihin". Ja tämä on niin freesi. Olo on kuin olisin uudestisyntynyt takaisin itsekseni. Olen edellisen kerran ollut vihreä muistaakseni joskus kymmenisen vuotta sitten, jos neonvihreitä kuiturastoja ei laske mukaan.


Mätsään nyt taas kaikkiin vihreisiin assesoreihini. Ja nuo Gorilla Glassin lasiplugit pääsevät arvoiseensa asemaan uuden tukan kanssa, kokonaisuus korostaa molempia.

2 kommenttia: