lauantai 6. elokuuta 2011

Vapaapäivä

Kävin perjantaina hoitamassa asioita ja kiertelemässä kaupungilla yllättävän vapaapäivän kunniaksi. Sain ostettua ensimmäisen joululahjankin! Lupasin itselleni olla tänä vuonna ajoissa jotta joulukuu ei mene paniikin sekaisissa tunnelmissa.

Ymmärrän kyllä tuotteistamisen, mutta Anttila yllätti minut Hello Kitty kattilalla ja paistinpannulla. Pääsi pieni epäuskoinen naurunhörähdys siellä astiapuolen hyllyjen välissä. Edessä seisovan pariskunnan kääntyessä katsomaan tyydyin vilkuilemaan muualle ja nappasin kuvan tästä "upeudesta".

Joululahjan lisäksi löysin muutakin. Olen aina Anttilassa käydessäni himoinnut tätä Amon Amarthin sekä Ensiferumin mukia. Ensiferumithan olivat tosiaan loppuneet, mutta tämän mukin sain ostettua.

Tuntuu että aamukahvikin maistuu tästä paremmalta.

Kunnon sisustusvimma päällä kun työrintamalla helpotti. Kävin katselemassa pyyhkeitä ja sisustustavaroita ympäri kaupunkia. Kotona ollessani katson koko ajan mitä voisimme heittää tai myydä pois, antaa eteenpäin ym. Meinaa olla turhaa rojua nurkissa tai sellaista jota emme ole alun perin edes halunneet. Haluaisin sisustuksen olevan selkeästi mustaa ja violettia, kylpyhuoneessa poikkeuksena musta-oranssi. Johan olen kyllä haaveillut jo puolitoista vuotta.. Tai edes tauluja seinille! Kuinka paljon turhaa saatua tavaraa kertyy ensin kahdella ihmisellä omilla tahoilla asuessaan ja sitten rysäytetään toisiinsa sopimattomat tavarat vielä yhteen asuntoon.. Wau.

2 kommenttia:

  1. MINÄ HALUAN TUON KATTILAN!!

    VastaaPoista
  2. Hetalta tuli aikalailla yhtä iso kommentti! :D Mie vaan haluaisin sen jättipehmon..

    VastaaPoista