keskiviikko 17. elokuuta 2011

Sivupalkki päivitystä

Sivupalkissa hienoisia muutoksia. Poistin jo vanhentuneen kyselyn ja lisäsin sinne Ravage Machineryn mainosbannerin. Yhtye on tehnyt uuden EP:n joka on ladattavissa nettisivuilta ilmaiseksi. Banneria klikkaamalla pääsee kurkistamaan miltä poikien uusi EP oikein kuulostaa.


Annoin kenkää myös heinäkuun puolella vanhentuneelle kyselylle jossa kyseltiin että onko blogissa kävijä lukija vai stalkkaaja. Äänet (29kpl:tta) jakaantuivat seuraavasti:

Lukija 58%
Anonyymi stalkkeri 6%
Anonyymi säännöllinen stalkkeri 30%
Sattui eksymään blogiin 6%

Oli mukava nähdä että lukijoita oli stalkkerit mukaan laskettuna enemmän mitä lukijaboksi antoi ymmärtää. Toivottavasti myös vastaisuudessa lukijoita riittää ja kommentoida saa vaikkei lukijaksi olisikaan ilmoittautunut.

Lukijoiden määrä on pyörähtänyt tasaan kolmeenkymmeneen tänä aamuna. 30 lukijaa on reipas määrä löyhälle lifestyless-blogilleni jonka tarkoituksena on enemmänkin kertoa elämästäni kuin toimia suurien tyylien innoittajana. Itse pidän blogien pääsääntöistä olemista loistavana tapana verkostautua samanlaisten ihmisten kanssa. Ja kirjoittajansa blogi kertoo ihmisestä paljon enemmän kuin muutama kuva. 

Tasakymmenen rikkoutuessa lupasin pitää pienen arvonnan lukijoilleni. Pysykää siis linjoilla, koitan löytää jotain palkinnontynkää josta olisi iloa voittajalle oli hän kuka tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti