torstai 18. elokuuta 2011

Kesästä palautumista

Kesästä palautuminen on onnistunut suhteellisen hyvin. Sekä henkinen että fyysinen. Lomaillut olen oikein urakalla, varmaan koko viime vuoden edestä. Pari hassua kertynyttä kesäkiloa on karisteltu alta pois ja kehonpuhdistus muutenkin hyvässä vauhdissa.

Äitini on ulkoiluttanut minua joka aamu tällä viikolla 7,6 km:n lenkillä ja kuulemma lauantaina on "palautuspäivä." Mitä muutakaan voi odottaa naiselta joka harrastaa pyhiinvaellusreittejä ja sellaisia 10 - 30 km päiväkävelyitä. Pitää se ainakin hyvässä kunnossa.

Lähdemme maanantaina Pyhätunturille kolmeksi päiväksi katselemaan ja kävelemään. Päivät aina kävellessä ja ulkoillessa sekä yöt vuokratussa huoneistossa. Olen sen verran pimeänpelkoinen että tällainen majoitus soveltuu minulle paljon paremmin kuin jonkun vaellusreitin varrella majoittuminen. Kamera mukaan niin reissu toimii samalla maisemakuvauksen ekskursiona.


Ostin viime viikolla Rovaniemen markkinoilta ruisleipää, kaksi limppua ja kaksi varrasleipää. Voi että, tuntuu etten koskaan halua enää syödä kaupan ruisleipää. Pitää lähteä Rovaniemen Wanhoille markkinoille sillä silmällä että löytyisikö sieltä leipäkojua. Sekä tietenkin kuvaamaan aktiviteetteja joita markkinat tarjoavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti