perjantai 26. elokuuta 2011

Perjantai pörinät

Kertooko otsikko tarpeeksi? Olo on suhteellisen levoton vaikka lenkillä käynti ja sauna hidastivatkin energiapiikkiä. Aamu alkoi rauhallisesti ja päivä vei mukanaan.

Sorruin blogiarvontaan palkintoja etsiessä itsekin houkutuksiin; Dependin hopeinen kynsilakka sekä sininen Cracked-lakka. Odottelen jo jälkimmäisen sisäänajamista innokkaasti. Olen ollut erittäin iloinen näistä cracked lakoista, sillä ne näyttävät myös lohkeilun jälkeen hyvältä! Kicksin myyjä vain sanoi ettei heille ole tullut mistään lisää näitä lakkoja, eikä hän osannut kertoa kuinka tulevaisuudessa käy..

Glitteristä ostin tämän hurmaavan pienen avainkorun. Ylhäällä on lukko, joten avaimen saa kiinni haluamaansa ketjuun. Omistan itse esimerkiksi tyhjän ranneketjun, josta avain saa ottaa paikkansa aina välillä.

Tilasin Insanityn blogikirppiksen kautta käyttämättömäksi jääneen Iron Fistin paidan. Paita sopii kuin valettu ja odotan jo innolla ensimmäistä ulkoilutuskertaa.

Sain ostettua kahden ystäväni myöhäisen syntymäpäivälahjan ansiosta tämän suloisen hupparin. Tytöt olivat ostaneet minulle lahjakortin ja löysin sattumalta Seppälässä vieraillessani tämän ihanuuden. Aika perushuppari, olen sellaista kaipaillutkin. Vihreät isot nepparit (saa auki) kruunaavat paidan kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Eräs kaverini oli Helsingin reissulla muistanut minua ja pientä Hello Kitty maniaani. Ihastelen tosiaan kaukaa, sillä asuntoon ei yhtä pääsiäismunalelua ja pyyhekumia enempää HK krääsää ole rantautunut. Suloiset pinkit pinnit päätyvät varmaan lähinnä kotikäyttöön elleivät pinkki-mustat rastat tee paikallispaluuta hiuksiin.

Aamulla oli ylimääräistä aikaa ja päätin tarttua kajaalikynään sekä luomiväriin. Jälki oli kerrankin kaunista!

Rajaukset onnistuivat suhteellisen tasaisesti ja saivat pienet päähän porautuneet silmäni näyttämään himpun verran isommilta. Olen vihdoin oppinut unohtamaan esimerkiksi mustan luomivärin. Voin sanoa, että tähän pärstään ei sovi. Silmät katoavat viiruina valkoiseen ihoon. Vaaleat sävyt ja kapeat rajaukset ovat avain raikkaaseen katseeseen. Tai sitten tumma väri yhdistettynä todella vaaleaan.

Kaikki ripset omia, jos jostain sentään saa silmissään olla ylpiä.

Mutta tosiaan melkein kaikki "meikkivinkit" joita löydän soveltuvat ihmisille joilla pääkallon otsaluu ei työnny heti silmien loppuessa mahdollisimman eteen. Omat silmät ovat suunniteltu kestämään pakkasta ja viimaa tuolla syvällä kallossa.. Joskus se tuottaa meikkaamisen ohessa ongelmia. Ripsien taivutusta en esimerkiksi harrasta ollenkaan, sillä sen jälkeen löydän ripsivärit kulmakarvojen alta.

Ps. Olen saanut palautetta pilkkuvirheistä. Yritän skarpata, muuta en lupaa! Pilkut ja yhdyssanat ovat aina tuottaneet minulle ongelmia :'D Nyt Iron Fistin paitaa ulkoiluttamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti