torstai 25. elokuuta 2011

Arvonta!

Pitkän hypetyksen jälkeen pääsen jopa asian ytimeen. Pitkään lupailtu lukijoille suunnattu arvonta on täällä! Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän blogimerkintään. 

Kommentoinnin aiheena on;  Random nice thoughts
Onko jotain mukavaa jota haluat jakaa kanssani, yleisesti maailmasta, blogeista tai muusta? Haluatko kertoa jostain vasta löytämästäsi tai ylistää jotain yllättävää? Nyt sanainen arkku auki.

Arvonta suoritetaan 4.9. sunnuntaina joten siihen asti on aikaa laittaa kommenttia. Yksi kommentti per lukija, kiitos! Kommenttien parhaimmistoa sekä voittaja julistetaan arvontapäivänä.

Palkintona on 20euron arvoinen tuotepaketti joka sisältää;
- Violetin Dependin Cracked effect kynsilakan 
- ristikaulakorun (jossa kaksi ristiä, musta ja hopeinen)
- ear cuff korvakorun

Ps. Koska pitäähän lukijoita hieman hemmotella 

10 kommenttia:

 1. Mä voisin ainakin kertoa kaikkia hyviä puolia, esimerkiksi tykkään hirmusesti ihmisissä siinä, että osaa ja tykkää ennen kaikkea kirjoittamisesta. Blogi on mulle ainakin kivaa puuhaa ja jonkin sortin terapiaa, ja siks on mun mielestä aina kiva löytää uusia blogeja, joissa on mieleistänsä luettavaa. :) Lävistykset, tatuoinnit ja valokuvaus on mun suuria kiinnostuksenkohteita, joten on kiva lueskella, kun kirjoitat niistä! Tykkään blogeista, jotka ei koske pelkkää materiaa - tekstin sisältö on mun mielestä tärkeää ja tietty monipuoliset tekstit. Oot niihin panostanut hyvin, ja siksi tykkään tätä blogia lueskella! Toivottavasti kirjoitat taas lisää, varsinkin tatuointi-postaus olisi mielenkiintoinen. :)

  VastaaPoista
 2. Miulle tärkeää blogissa on mm. sen selkeys, monipuolisuus ja se, että kuvia/tekstiä on tasapuolisesti - ja siun blogissa on kaikki nämä ominaisuudet. Aiheet ovat kiinnostavia ja siun tekstejä on mukava lukea. :>
  Siun elämäntapamuutos josta olet kertoillut kannusti miuta itseänikin muuttamaan elämääni terveellisempään suuntaan. :)
  Olen samaa mieltä Neten kanssa siitä, että tatuointipostaus olisi tosi mielenkiintoinen !
  Mukavat syksynjatkot. :>

  VastaaPoista
 3. Pidän sinusta siinä kaikki, pitääkö se todistaa tuhansilla sanoilla?

  Olen kiitollinen sinusta, mulla ois iso Ainon kokoinen aukko elämässä jos en olis sinua löytänyt <3

  VastaaPoista
 4. "Those who danced were thought to be insane by those who could not hear the music."

  Löysin tän quoten äsken ja ihastuin päätä pahkaa. Aattelin että nääki tykkäisit tästä :>

  VastaaPoista
 5. No tuota tuota, mukavaa on, että istut siinä vieressä juomassa kylmää kahvia, joka ei näytä kyllä maistuvan :D

  - Suvi

  VastaaPoista
 6. Blogit on ainakin itselleni ollut aina rakas ja hyvä ajanviete. Blogin kirjoittaminen on myös terapeuttista :D Ei tarvitse ainakaan pyöritellä kaikkia asioita yksin oman pään sisällä.

  :)

  VastaaPoista
 7. Itsehän olen aika alottelija tän blogin kirjottamisen kanssa, mutta on ollut erittäin mukava huomata, että ihmisiä kiinnostaa lukea ja katella kuvia yms. On mukava huomata, että minunkin blogia luetaan, vaikken mikään internetjulkkis olekaan :)

  Ps. blogisi on mukavan selkeä ja piristävääkin luettavaa!

  VastaaPoista
 8. Ei niinkään blogeihin liittyvää vaan muuhun, mutta miusta parhautta on se, kun kiertää kirppiksillä ja tekee jonkun mielettömän kivan löydön! Siitä tulee hyvälle tuulelle moneks päiväks. :)

  Muita kivoja juttuja on mm. se, että tulee syksy ja sitten on niin kauniin väristä. Sen jälkeen tulee talvi ja lumi narskuu kenkien alla ja on hiljaista. <3

  VastaaPoista
 9. Olen ihan uusi lukija blogissasi, mutta sen verran tahdon avautua, että rakastan lukea blogeja, joissa on paljon kuvia (kuten sinun blogissasi!). Ilman kuvia blogi on tylsä ja mitäänsanomaton. Ja kuvien on ehdottomasti oltava itseottamia, netistä kopioidut ovat niin tylsiä :(

  Ja vielä pieni avautuminen: Ihanaa, että kohta on oikeasti syksy ♥ Odotan innolla ruskan tuomia värejä ja kaatosateita ja pimeitä iltoja!

  VastaaPoista
 10. Aino on mun idoli <3 Hei tuo arvonta suoritetaan mun synttärinä, eli palkinto kuuluu siis minulle?? :P

  VastaaPoista