keskiviikko 10. elokuuta 2011

Tiistai

Materialismimullistus jatkuu. Postimies toi Satyriconin paidan eilen, ostin valokuvauskirjan sekä sellaisen ympyrähuivin Onlystä. En olisi uskonut sanovani tätä, mutta huivi on nätti ja näppärä. No niin, nyt voitte unohtaa minun koskaan sanoneen edeltävää ja ihastella huivia jos se tulee joskus jossain kuvassa vastaan.

Satyriconin paita on mukava. Toisin kuin viime viikolla tilaamani Dark Funeralin paita jonka laitoin sen pienuuden vuoksi heti kiertoon Kreivittärelle. S on kokona suhteellinen. Pitäisi muistaa aina kysyä onko kyseessä miesten vai lasten mitoitus :'D

Tarvitsin jotain pientä piristettä kaupunkiin lähtiessä joten laitoin korvakorut. Rakastan noita avainkorvakoruja jotka ovat täältä SvS Marketin kautta tulleet tilauslahjana.

Oli todella harmaa ja sateinen ilma kun lähdimme M:n kanssa kirpputori ja kaupunkikierrokselle joten otin kilpikonnasateenvarjoni mukaan. Se aiheutti taas huonosti peiteltyä hilpeyttä vastaantulijoissa. Päällä muuta; euron kirpputorin pillifarkut, lahjaksi saatu pääkallohuivi ja päällä ihanalta tuntuva neule joka mitä ilmeisemmin saa minut näyttämään hieman pönäkältä :D

Illalla ylioppilasteatterin kokouksesta tullessa taivas oli täynnä aivan uskomattomia pilviä sateen jäljiltä. Vasta sateessa uitettu ilma tuoksui ihanalle. Päädyin kuvailemaan jottei Valokuvausblogin puolella meno ihan kuole. Uuden kotiutuneen valokuvauskirjan ansiosta saan kuvattua varmaan taas piirun verran parempia kuvia. Niin paljon vielä opeteltavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti