perjantai 5. elokuuta 2011

the reformation

En osaa sanoa olenko kovin merkkiuskollinen ihminen. Jos löydän hyvän tuotteen, huolimatta siitä kuka on valmistaja, suosin kyllä tuotetta vastaisuudessakin.


Eikä minulle kelvanneet mitkään Citymarketin tennarit! Epätoivoisen tennareiden testailukesän jälkeen päädyin noudattamaan sanontaa; köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa. Kymmenien ei-sopivien tennareiden jälkeen päätin ostaa uudet Conversen tossut joiden varmasti tiedän sopivan ja kestävän.


Edelliset ovat palvelleet minua kovin uskollisesti muistaakseni jo 15-kesäisestä lähtien. Siltä ne alkavatkin näyttää. Ei kummastakaan alkuperäisestä väristä, mustasta tai valkoisesta ole tietoakaan.


Päätin nyt sitten palkan tulemisen kunniaksi ostaa kaappiin odottamaan uudet tennarit. Vanhoissa on vielä jonkin verran kävelypäiviä jäljillä ja uudethan kannattaa korkata vasta kun edelliset on käytetty loppuun. Pohdinnan alla on vielä että haluaisinko uusiin kenkiin uudet mustat kengännauhat vai pesenkö vanhat neonvihreät ja siirrän käyttöön..

Uudet skeittikengätkin (uutena 7e kirpputorilta viime kesänä) odottavat vieläkin kunnon käyttöön ottoa. Edellisissä skeittikengissä kun on pohjassa reikä josta menee sateella vesi sisään. Käytän uusia kenkiä siis vain sateella :P


Ja koska minulla on osa-aika loma ja (viiraa päässä/koulua ikävä?) kävin lainaamassa kirjastosta Saamen kielen peruskurssin kuuntelu cd-levyt. Kirjat sain lainaan äidiltäni. Miehekkeellä meinaa palaa käämit kun illalla ennen nukkumaan menoa sängyssä toistelen jo tervehdyksiä saameksi :D

Odottelen innokkaasti kahta huuto.netistä tilaamaani bändipaitaa kotiin saapuvaksi.

2 kommenttia:

  1. Voin opettaa sulle saamea :)

    VastaaPoista
  2. Hei loistavaa! Keskusteluharjoittelukumppania tarvitsen varmasti aina välillä :)

    VastaaPoista