lauantai 27. elokuuta 2011

Friday fun

Iron Fistin paita pääsi ulkoilulle. Olo oli sopivan casual-voittoinen lenkin ja saunan jälkeen, joten päälle eksyivät farkut, Iron Fistin paita ja musta puuvillaneule. Vinkki: Aukinainen puuvillaneule peittää sopivasti istuessa kesän aikana voittoa vieneet jenkkikset.. Vaativat vähän treeniä syksyllä, mutta siihen asti harrastetaan silmänkääntötemppuja :'D

Ja kun vaatetus asettui casualiksi niin piti sitä silmämeikkiin pistää hieman panoksia. Valkoista ja violettia luomiväriä, ripsiväri sekä rajaukset. 

Saatoin hieman innostua vetämään luomivärit pitkälle, mutta johan tuo tukkakin tulee tielle. Tukasta puheen ollen, se alkaa lähestyä taas mallia "ei ole" tai takaa seurattuna "MacGyver-mulletti". Saksia voisi vähän käyttää..

About to head off.

Todella erikoinen perjantai. Ihmiset seilasivat, ensimmäiset jo puoli yhdentoista aikaan. Lähipubista pistettiin useampi ihminen kerralla pihalle ja ulkona haahuili zombien tavoin liikkuvia 50+ herrasmiehiä.

Arvonnan kommentoinnista;

Mukavasti osallistujia jo arvonnassa ja kiitoksia paljon kommenteista! Mukava lueskella positiivissävytteisiä ajatelmiakin välillä. Kahlasin nimittäin juuri viimeisen neljän päivän Lapin Kansat aamukahvin kanssa ja jopas maailma on taas sekaisin. 

Tatuointipostaustoiveita oli kaksi. Olen pidemmän aikaa miettinyt jo aiheeseen liittyvää postausta, mutta.. Blogi-perfektionisti minussa haluaisi käyttää postauksessa omia kuvia, mielellään vielä hyvännäköisiäkin. Koitan ottaa syksyn missioksi kuvauttaa omat tatuointini ja etsiä kavereiden tatuoinneista hieman inspiraatiota/kuvia sekä vaikka piirustusideoita tulevista kuvistani. Joten sellaista sitten sitten myöhemmin tiedossa.

Kuvien määrää ja piristävyyttä oli myös blogista kehuttu ja olenkin yrittänyt pitää niitä blogini peruspilareina. Tekstien ja kuvien määrä on mukava olla tasapainossa, jotta lyhyehköt postaukset pysyvät mielenkiintoisina. Pidän blogia itseni lisäksi lukijoita varten ja yritän kirjoittaa asioista jotka ehkä kiinnostavat juuri sinua joka nyt vaeltelet blogien täyteisessä sekamelskassa.

Jos postausehdotuksia hiipii mieleen niin niitä voi ehdotella kommentoinnin merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti