torstai 4. elokuuta 2011

Torstai täräytys

Mie en tiedä onko oikeasti mitään asiaa, mutta kuvia tuli kasaannutettua muutama joten tehdäänpä postaus. Avokado-katkarapu pastan ohjekin odottaa kuvineen tuolla mutta senhän kerkeää!

Sunnuntaina karonkkaa juhlimassa. Salamavalonaama. Vai taitaa tämä olla jo maanantain puolella.

Ja auringonnousu hieman jälkeen kolme samalta päivältä ;D

Lupasin kesän alussa teille asukuvia. Niitä ei tullut muistaakseni kuin yksi juhannuksen paikkeilta. Kesäteatterilla tarvitsin vain lapsiperheystävällisiä vaatteita sekä eau de parfum on ollut kaksi kuukautta hyttysmyrkky.

Nyt kun saa taas "revitellä" ja pukea epäasiallisia bändipaitoja sekä meikata mielin määrin niin voi taas hehkutella vaatekokonaisuuksia. Joissa ei ole mitään hehkuteltavaa :'D

Caprit kirpputorilta eurolla viime kesänä!

Kultaista ja ruskeaa luomiväriä sekä naamasensuuri. Hiukset alkavat olla taas siinä kunnossa että ratkaisuja pitäisi tehdä. Leikata ja siistiäkö pehkoa vai kasvattaa sitä sen verran että saa rastoja pidettyä. Otsatukka vai ilman, takaa lyhyt ja edestä pitkä.. Miksei voi leikata kaljua ja ostaa kymmentä erilaista peruukkia?

Kävin Kasmirrockerin kanssa kahvilla sekä hieman shoppailemassa keskiviikkona. Vapaapäivä oli täydellinen pilvien tuijotteluun sillä taivas oli täynnä mahtipilviä. Mahtipilviä seurasikin pienimuotoinen ukkonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti