tiistai 9. elokuuta 2011

Päivän asu ja shoppailut

Vapaapäivän lumoissa päätin lähteä hoitamaan rästissä olevat ostokset pois alta. Asiaa oli muun muassa Jyskiin. Ilma oli todella tuulinen ja syksyinen joten ei kun vaatetta niskaan sillä kyseiseen liikkeeseen oli muutama kilometri matkaa.

Päädyin kerrospukeutumisen saloihin ja päälle eksyi Seppälästä ostettu huppari, Seppälän Linkin farkut sekä hupparin alle Seppälän pitkähihainen musta paita ja Gina Tricotin musta t-paita jossa on upeita samettikoristuksia edessä.

Tämä asukokonaisuus tosiaan kertoo kaiken oleellisen siitä miten pukeudun arkena. Jos ostan vaatteita Rovaniemeltä ne tulevat yleensä vaatekaappiini Seppälästä tai kirpputorilta. Lämmintä, miellyttävän tuntoista ja mustaa.

Tukka sivujakaukselle, se ei olisi keskijakauksella pysynytkään tuulessa. Meikkiä justiinsa ja justiinsa sipaus että näyttää hieman ihmiselle.

Kaulahuivi kaulaan ja olkalaukku mukaan.

Ja nyt miljoonan dollarin kysymys; kuka ottaa päivän asu -kuvanne blogiin? Tunnen itseni niin typeräksi. En omista esimerkiksi kamerajalustaa ja asettelen kameraa itselaukaisu asetuksilla ympäri kämppää toivoen että kymmenes kuva sattuisi onnistumaan kuten haluan.

Pokkarini huutaa hallelujaa kun on liian pimeää ja on kovin innokas salaman kanssa. Digijärkkäri sen sijaan ihmettelee että mikä ihmeen tarkennus pitäisi suorittaa kuvaa ottaessa. Osaan kuvata kyllä muita mutta omakuvat on aina ihan yhtä kuraa. Sen lisäksi olen nykyään enemmän kameran takana kuin edessä joten en ole tottunut näkemään pärstääni esimerkiksi tietokoneen näytöltä. Yh.

No, se siitä. Jyskistä sain mukaan sen mitä tarvitsin ja halusin. Selailin postissa tullutta mainosta pari päivää aiemmin ja valitsin muutamat tuotteet.

Kaksi koria edellisten sekaväristen astioiden tilalle mikron päälle. 4,20e ja 4,90e jos muistan oikein. Hyvin pysyvät vitamiinipurkit, sakset, teipit ym. piilossa järjestyksessä nyt.

Vessa on vihdoin oranssi-musta! Kaksi pyöreää mattoa 2.5e/kpl oranssina. Sekä kaksi mustaa pyyhettä 7.5e/kpl. Oranssit pyyhkeet saimme toissa jouluna joululahjaksi. Nyt vielä mustat sekä oranssit käsipyyhkeet niin se on siinä. Muu asunto koittaa olla musta-violetti mutta vessan on kiva olla villikortti tässäkin huushollissa. Suunnittelin että jos ostaisin yhden mustan Rondo maton vielä tuohon kahden oranssin keskelle niin olisi koko kylpyhuoneessa "matto".

Hyvin onnistuneesta Jysk kierroksesta innostuneena kävin heittämässä ostokset kotiin ja suuntasin vielä kaupungille.

Chlas ohlsonilta lähdin etsimään mustaa spray-maalia mutta löysinkin nämä lehtitelineet. Neljä kappaletta 3.5euroa. Nyt laitetaan ympäri kämppää vaeltavat lehdet sekä paperit järjestykseen!

H&M:llä oli harvinaista kyllä palvelu kohdallaan. Kävin kysymässä eräältä myyjältä hanskoja niin hän reippaasti kipaisi varastosta minulle haluamiani hansikkaita. Päädyin ostamaan kaksi kahden parin pakettia. Tuppaan hukkaamaan hansikkaani todella useasti. Nyt pitäisi tämä syksy ainakin pärjätä!

Seppälän vasta remontoitu liike Revontulessa aiheutti minussa ensiksi kauhunväristyksiä mutta löysin sitten Linkin vaatenurkkauksen ja sopivat farkut. Mustat pillifarkut maksoivat 29,90e mutta koska..

.. tarjous meni niin että farkkujen ostaja sai 10e lahjakortin niin periaatteessa kahden kympin housut siis. Meinasin katsella päivieni kuluksi vielä ompelulaatikkoa jos tuunaisin housuja hieman.

2 kommenttia:

  1. VESSA! Viimein :D Ja ihana ku sinun järjestelyvimma huokuu ruudun toiselle puolelle!

    VastaaPoista
  2. It shall organize everything! :'D

    VastaaPoista