tiistai 3. toukokuuta 2011

Ulkoasu update

Ja sadan päivityksen kunniaksi vähän ulkoasun muutosta. Yritän pitää blogin kuitenkin selkeänä joten ei mitään hirveän isoja ja radikaaleja tekoja. Luettavuus on tärkeää. Uhkailin tuossa itselleni aikaisemmin, että onkohan se arvonnan paikka jos saadaan tuo 30 lukijaa täyteen. Neljä vielä puuttuisi.. Saa nähä.


Tiukka ja todella vähähuikkainen (= tipaton?) toukokuu saa nyt sitten alkunsa. Tarkoitus on raksittaa kalenterista kuukauden jokainen päivä ylitse vihreällä värillä. Raksitan normaalisti kalenterista aina kevyesti syödyt päivät vihreällä ja liian tuhdisti syödyt punaisella. Huhtikuun loppupuolen punaisten rastien määrä tuntuu hieman niskassa joten haastan itseni taas neljäksi viikoksi. Päivän syömisten määrää pidän yllä Kalorilaskurissa kuten olen pitänyt toukokuusta 2009 lähtien.

Myös liikunnan lisäämistä on ohjelmassa luvassa tälle kuulle. Olen tuota mielenvirkistäjää sekä itsetunnon kohottajaa suhteellisen nätisti koettanut karttaa vaikka syytä olisi lisäillä. Haluaisin haastaa itseni tuolle juoksukoululle, mutta en tiedä hävettääkö liiaksi jos ei jaksakaan juosta 5-10 kilometria loppukesästä.

2 kommenttia:

  1. Hieno ulkoasu! Ja juoksemaan vaan, jokainen etenee omalla tahdillan. Mutta kalorit jää matkalle!

    VastaaPoista
  2. Natassja: Kiitoksia. Suurin osa kunniasta menee kuitenkin Simply Blog It Backgroundsille ;) Tuo on kyllä aivan totta. Ei se auta kuin pikku hiljaa koittaa alkaa ottamaan spurtteja lenkkireitillä.

    VastaaPoista