sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Headbanger's boozing night VII

Turvauduin hieman tekosyyhyn valitessani illan asua. Valokuvaajan tulee näyttää ammattimaiselta sloganin pyöriessä päässä päädyin joskus huuto.netistä ostettuihin Mercyn Occy housuihin sekä Kappahlilta ostettuun paitaan. Kokonaisuuden kruunasi vielä pääkallohuivi jonka olen saanut pikku-T:ltä joskus lahjaksi.


Koitin kuitenkin naisellistaa muuten hieman jätkämäistä tyyliä laitamalla silmämeikin nätisti.

En kerennyt kauaa olla baarissa ennen kuin Ravage Machinery aloitti keikkansa. Pojat olivat selvästi käyneet hakemassa vauhtia eiliseltä Oulun keikalta sillä meno oli todella hyvä. Miksaukset, meininki ja asenne kohdallaan. Kuvasin sen mitä jaksoin, mutta flunssan jälkimainingit painoivat päälle aikalailla ja jouduin kuvaamaan välillä istualtaan. Osakseen hommaa hankaloitti myös nonstoppina eri väreissä vilkkuvat valot sekä savukone.

Mietin että olisin heikon olon takia lähtenyt heti Ravagen jälkeen kotiin, mutta Scorngrain aloitti niin lupaavasti että oli pakko jäädä kuuntelemaan keikka loppuun asti. Taas yksi iloinen yllätys Grandessa; industrialilla tyyliteltyä metallia. Tästä minä pidin! Kuin joku olisi riisunut Turmion Kätilöiltä kaiken ylimääräisyyden ja naurettavuuden (vaikka siitä pidänkin) ja pistänyt pieneen pakettiin nautittavaksi tässä kellaribaarissa.

Scorngrainin ja pienen avokin kanssa käydyn jutustelun jälkeen en jaksanut alkaa odottamaan kolmatta bändiä Soulfallenia sillä olo oli sen verran heikohko. Kello näyttikin päälle kahta päästessäni kotiin. Nyt jotain lämmintä juotavaa ja sänkyyn parantelemaan vielä flunssan rippeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti