torstai 5. toukokuuta 2011

Juoksuhaaste II

Voin myöntää että olin aivan rempallaan keskiviikkona tiistaisen lenkin jäljiltä. Sinnittelin kuitenkin uimaan tunnin keskiviikon kunniaksi ja tänään viikon toiselle lenkille! Tiistain lenkkiin kului aikaa 42 minuuttia ja sain tänään saman matkan tiivistettyä tasan 40 minuuttiin. Välillä piti hammasta purra ja toistella itselleen, että elokuussa jaksan juosta koko lenkin läpi. Muuten jopa mukava reissu, mutta harkitsen vakavasti uusien lenkkarien ostoa.


Vanhat lenkkarit ovat palvelleet jo hyvän tovin (en edes muista kuinka monta vuotta) ja ovat muuten ok..


.. paitsi että pohjat ovat kuluneet sileiksi.. (oikeanpuolimmaisen kengän päkiän kohdalle on tulossa viittä vaille reikä)


ja takana pohjassa pitäisi olla ainakin 1cm enemmän matskua jäljellä. Koska en hirveästi ole minkään urheilulajin varustehifistelijä niin myös lenkkeilen hupparissa ja noin viisi vuotta vanhoissa verkkareissa. Että jos näette minua puuskuttamassa naama punaisena jumalattomissa rytkyissä ja huivi päässä niin tehkää palvelus ja leikkikää ettette nähneet minua. Mies nauraa jo että näytän kuulemma ihan merirosvolta huivini kanssa.

Suunnittelen kesää jo sen verran että pitää sitten lenkkeillä hiattomassa paidassa tai todella ohuessa pitkähihaisessa paidassa. Olen nimittäin juuri sellainen idioomi että käytän t-paitoja lenkkeillessäni ja kesän lopussa huomaan hankkineeni kunnon työmies t-paita rusketuksen. 

Selvisin haasteessa siis jopa toiselle lenkille. Ja koska tipaton toukokuu on pop niin luultavasti päädyn hikoilemaan myös viikonloppuna. Tällöin turmio on taattu ja ensimmäisen viikon haasteet suoritettu.

Ps. Kolme vihreää rastia komeilee kalenterissa.

1 kommentti:

  1. Ehkä kuitenkin kannattaisi hankkia uudet lenkkarit, koska noin kuluneilla voi rikkoa jalkansa. Varsinkin siinä vaiheessa, kun alkaa juosta yhtäjaksoisesti enemmän kuin kävellä ja matkat pitenee. Se vaihe tulee yllättävän nopeasti! Pronaatiotestin voi tehdä kotonakin, ennen kuin hankkii uudet lenkkarit. Uudessa S-ryhmän lehdessä oli hyvät neuvot, joita noudattamalla sain hankituksi itselleni hyvän tuntuisen juoksulenkkarit.

    Hienosti kyllä jaksat haasteen parissa, itselläni on jäänyt nyt muutama kerta väliin. En keksi hyviä selityksiä tähän...

    VastaaPoista