lauantai 21. toukokuuta 2011

The end of the world

Tuli eilen suoritettua autokoulun toinen vaihe kunnialla pois alta. Menomatkalla Tornioon pysähdyin Peurassa ja ajoin 1h 55min ja takaisin tullessa 1h 40min ja pysähdyin Räihän rieskapaikalla ostamassa perunarieskaa. Ajomatkojen pituuserot johtuvat siitä että menomatkalla Tornioon huruuttelin parin armeija-auton välissä enkä viitsinyt alkaa ohittelemaan. Ajoivat 100km/h alueella noin 80-90km/h. Takaisin tullessa ajelin juuri sitä mitä liikennemerkit näytti niin pääsin perille hieman nopeammin.

Tulin kotiin, kävin ulkona kuvaamassa pilviä ja join lämmintä mehua sohvalla telkkaria katsellen. Avomies oli keikalla Oulussa bändinsä kanssa joten vietin iltaa kotona. Hyvin villin perjantai-iltani kruunasi vielä se, että nukahdin puoli kahdeksan sohvalle ja heräsin noin kymmenen aikaan hirveän päänsäryn kanssa. En yhtään ihmettele että nukahdin sohvalle sillä yskä on valvottanut minua aika nätisti viime öinä.


Loppuilta meni kuvia editoidessa ja yrittäessä saada unta. Myöhäiset päiväunet ja tämä infernaalinen yskä pitivät minua hereillä päälle kolmeen asti. Kerkesin ihastella yllä olevaa kaunista auringonnousuakin ennen kuin kunnolla nukahdin.

Lauantain kunniaksi olen tehnyt Kasmirrockerin tulevia rastoja (alla takkuisia maistiaisia), kahvitellut M:n luona ja olen menossa illaksi katsomaan ja kuvaamaan bändejä Grandeen. Pitää sitä ennen tankata vähän lämmintä mehua että jaksaa illan.


Juoksuhaaste on ollut koko viikon tauolla ja siirsin tosiaan viikolla kaikkia tulevia haasteita. Jos tästä vielä paranisi ja jatkaisi ensi viikolla noin puolen välin tienoilla taas ulkoilua. Voi olla aktiivisen juoksuosuuden pidentäminen vähän hitaamman puoleista yli viikon tauon jälkeen.

Koneelta lähteminen tekee tiukkaa, sillä tiedän että edessä olisi kynsien lakkaamista ja väistämätön vaatekriisin kohtaaminen. Saa nähdä laitanko päälleni jotain nättiä vai turvaudunko taas tekosyyhyn, että "kuvaajan pitää näyttää ammattimaiselta" ja vedän päälleni farkut sekä bändi t-paidan ja menen Grandeen mähöämään kuin olisin omassa olohuoneessani.

Tipaton toukokuu on mennyt todella kuivin suin. 11 päivää jäljellä.

2 kommenttia: