sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Karonkka ja ranta

Torstaina juhlimme Säteilyn karonkkaa.

Lähdin sinne jopa hieman laittautuneena ja kipaisin kaupasta taas alkoholittoman siiderin. Otsatukka on kasvanut niin yli että olen alkanut pitää taas keskijakauksella hiuksiani. Kuukauden dilemma onkin; kasvatus vai leikkaus.

Katsoimme ensin jääkiekkoa ja pelasimme sitten Trivial Pursuitia.

Viimeinen kuva minkä kerkesin kiireessä näpsästä pokkarilla ennen kuin akku loppui kamerasta.

Lähdin kotiin karonkasta noin puoli kymmenen ja kerkesin sopivasti kotiin katsomaan Euroviisujen toista semifinaalia.

Perjantai iltana suunnistimme H:n kanssa rannalle kutsun innoittamana ja näkemään muutamia tuttuja.

Yritin ottaa L:stä kivaa kesäkuvaa, mutta en saanut sellaista kuvaa aikaiseksi jossa molemmat jalat olisivat näkyneet. L heilutteli niitä makoillessaan mahallaan nurtsilla. Sen lisäksi näyttää siltä että palelisi aikalailla. Se kesäkuvasta siis.


Tämä valkoinen koirakaveri meinasi viedä alkuillasta kaiken huomion.

Etualalla S ja sydämenmuotoiset aurinkolasit.

Ilma oli melkein lämmin, mutta heti kun aurinko alkoi laskea niin piti alkaa harkita lähtöä. Ulkona hieman tuuli ja Rovaniemelle tyypilliseen tapaan oli kylmä.

Meemi selittää.


Tytöt 'lämmittelevät'.Huomasin illan mittaan myös että olen aivan liian vanha istuskelemaan iltaa rannalla. Pidän enemmän sisätiloista. Edelliset rantareissut ovatkin tulleet tehtyä vappuna ja sitä aikaisemmin muistaakseni kesällä 2008, että johan tuosta on aikaakin ollut kasvaa ulos.

Avustettu takaperinvoltti. Juuri kerkesin iskeä kameran kanssa kun kuulin jonkun sanovan että 'ei täällä mitään parkourata'.

1 kommentti: