sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Pieni 'lomareissu'

Lähdin Rovaniemeltä torstaina 06.05 aamubussilla ja olin kävelemässä kohti linja-autoasemaa tuossa 05.45 pintaan. Uskomattoman kaunis aamu. Olisin voinut vaan jäädä istuskelemaan ja ihailemaan matkan varrelle.

Matkalla määränpäähän oli hieman surullisempiakin maisemia.

Bussimatka kului kuitenkin hyvin ja pääsin tuohon ah-niin-ihasteltuun isoon O:hon perille ja hommiin. Ihan eri meininki kuin Rovaniemellä kun voikukatkin kukkivat.

Ohjelmassa oli ikkunoiden pesua ja puunausta.


Ulkona oli kylmä kuin mikä vaikka vaikutti lämpimältä. Aina ikkunan ollessa auki piti heittää huppari päälle että tarkeni pestä uloimman ikkunan. Torstai meni ikkunoiden kanssa ja perjantai siivotessa.

Lauantaina ei mennyt sään puolesta niin kuin Strömssössä.

Aikaan saannokset päivälle olivat hurjat, kävimme jopa kaupassa ja saunassa.

Myöskään iltaruokailu ei mennyt kuten Strömssössä vaikka kuva niin väittääkin. Tämän jälkeen tapahtui räpimistä ja ykkösluokan sotkemista.

Sunnuntaina kohti kotia mamman kanssa ja matkalla saatoimme eksyä pikavisiitille Ikeaan.

Ja koska olimme näppäriä ja nopeita, ostin vain kolme tällaista "muovipussitelinettä" joita näppärästi itse käytän sukka- ja alusvaatteiden järjestyksessä pitämiseen sekä pipojen, hanskojen ja huivien lajitteluun. Aiemmin asunnosta löytyy jo neljä samanlaista. Kiinnitys helposti tarralla ja/tai ruuvilla kaappiin, oveen tai seinään ja pikkuvaatteet järjestykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti