tiistai 10. toukokuuta 2011

Juoksuhaaste III

Viikko 19; haaste 2 min juoksua ja 1 min palauttavaa kävelyä on aloitettu tänään. Voisinpa puhua vain ensimmäisestä 25 minuutista jotka menivät aivan putkeen. Kaverini A oli juoksuttamassa minua ja juoksimme 2 min ja ylikin sen pituisia pätkiä ja tuntui jopa todella hyvältä se vauhti ja meno. Noh, tuossa 15 min ennen lenkin loppua vetäs vatsalihakset aivan junttaan ja kunnon nestehukan päälle. Piti tosissaan kävellä sitten loppumatka ja nähdä vaivaa että pääsi kotiin asti.

Tästäkö alkaa sitten välineurheilu ja narina; "Mulla pitää olla vesipullolle oma vyö tai juoksureppu." Inhoan tällaista hifistelyä ylipäätänsä missään lajissa, mutta juoda pitäisi pystyä matkan aikana pikku kulauksia kyllä etten toista kertaa puoliraahaudu kotiin.


Lenkiltä kotiin päästyäni piti juoda kolme isoa mukillistä vettä ennen kuin jaksoin ottaa edes lenkkareita pois jalastani. Seuraavalle lenkille taas pikkuisen fiksumpana. Pitäisi rannekelloon käydä vaihdattamassa patterit että voisin todella katsoa tarkkaan kellosta minuutteja. Sekään ei ehkä tee hyvää että juoksentelen hirveän pitkiä matkoja vaikka alkuviikkojen haasteet ovat vielä kevyitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti