tiistai 3. toukokuuta 2011

Juoksuhaaste

Itseään niskasta kiinni ottaminen. Sain raahattua itseni ensimmäisellä lenkille johon kuului juoksuaskelia. Juoksuhaaste tosiaan löytyy tuolta oikealta reunasta alimmaisesta gadgetista. Se sisältää viikot 18-27, mutta jos tuntuu että meinaa jonkun viikkosuunnitelman kanssa mennä pidempään niin sitten menee. Yritän kuitenkin haastaa itseni, sillä en ole koskaan ollut kummoinenkaan juoksija. 

(kuva täältä)

Tämän viikon 18 ohjelmaan kuuluu kolme 4,7 km:n lenkkiä jolloin pyrin juoksemaan 1 min ja kävelemään 3 min. Toistelen tätä rytmiä kunnes olen kiertänyt lenkin. Ohjelma on muokattu KG-lehden 12 viikon sohvaperunan juoksuohjelmasta. (#2 maalis-huhtikuu s.63) Olen tosiaan vaihtanut kävelylenkit juoksuiksi kun kävelen päivästä riippuen muutenkin 2-6 km.

Yritän myös olla miettimättä lenkkeillessä niitä ihmisiä jotka katsovat nenänvarttaan pitkin että mitäs toi tappi tuossa puuskuttaa, yrittääkö se raukka koittaa juosta. Jokaisella on oikeus pihistä, puhista ja hikoilla epämiellyttävästi lenkillä sekä takamuksen tutista kuin hyytelö juostessa! Jossain vaiheessa sekin toivottavasti lakkaa :D Voin olla huomenna hitusen rempallaan.

4 kommenttia:

 1. toi sun haastees kuulostaa kivalta :) ite en khyl pystyis.. :DD

  VastaaPoista
 2. aftereffect: No, ihan rehellisesti sanottuna en miekään ihan 100% usko että siihen kykenen varmasti mutta yrittänyttä ei laiteta. Että jos onnistun niin ei muuta kun kokeilemaan!

  VastaaPoista
 3. voi tuo on just niin tuttua mulle toi miettiminen että toiset nauraa mitä toi puuskuttaa. en sitte ikinä saa raahattua itteäni lenkille ku hävettää :/ mut you go, girl! hyvä kun jaksat!!

  VastaaPoista
 4. Pantalaimon: Kesäkampanjaksi pitää meidän ottaa sellainen muiden ajatusten ignoraaminen! :) Jos joku saa keskustelunaihetta minun lenkkeilystä negatiiviseen sävyyn niin hyvä että on sen jälkeen tekemistä sitten ;D

  VastaaPoista