keskiviikko 29. elokuuta 2012

Tatuointihommia

Mustekertymä ihossa kasvoi viime viikolla kahdella kuvalla. Näin onnellisiin tapahtumiin päädyttiin muutaman sattuman kautta. Muun muassa tauot kollegoiden muiden töiden ohella sekä hiljaisempi markkinaelämä kojullamme viikonloppuna.


Tämä selän enkeliteemaa jatkava hautakiveen nojaileva enkeli löysi mieluisen paikkansa keskellä alaselkää. Jätimme tarkoituksella hautakiven alaosan ja keskustan tyhjäksi, sillä teema jatkuu koko alaselän peittävällä hautausmaalla ja haluaisin keskimmäiseen hautakiveen myöhemmin jotain tekstiä. 

Kuva; Erika
Työkaveri parka sai kestää hytkyilyäni hyvän tovin. Alaselässä sijaitsee varmaan puolet kaikista tuntoaisteistani, sillä pelkästään käden laskeminen selälle aiheutti minut hätkähtämään. Saati sitten tatuointikoneen kanssa operointi. Tästä syystä asennossa rentoutuminen oli minulle aika hankalaa, mutta koetin parhaani. Ensimmäisen 10-15min jälkeen ei enää käynyt kipeää, vaan sain koittaa vain rentouttaa selän lihaksia toistuvasti.


Toinen tatuointi tuli otettua markkinoilla ja se on Erikan piirtämä, suunnittelema ja tekemä. Ihana steampunk-maatuskani. Mies nimesi sen nähdessään steamuskaksi. Kuva on vasemman pohkeen sisäreunalla ja toinen samanlainen, mutta zombie-tyylinen, tulee sitten oikeaan jalkaan peilikuvaksi. Värejä ja varjostuksia vielä odotellessa. Olemme miettineet pohkeen ulkosyrjille Mucha-tyylisiä naisia samalla steampunk- ja zombie-teemalla.


Huomasin vasta tuosta kuvasta, jossa enkeliä tikataan, miten tatuoidulta näytän tuon 1/4 sleeven valmistumisen jälkeen. Omasta mielestä oikeaan suuntaan ollaan menossa. Siitäkin huolimatta, ettei Henry Laasanen (klik klik) tykkää tatuoinneista, voi voi. Facebookissa kulovalkean lailla levinnyt blogipostauksen linkki aiheutti kyllä naurunpyrskähdyksiä eilen. Kommentoinkin, että kirjoituksessa olisi ollut se ja sama puhuttaisiinko siinä tatuoinneista vai esimerkiksi blondatuista hiuksista. Mielipidekysymys siinä missä muutkin. Kaikki ei voi tykätä kaikesta, piste.

2 kommenttia:

  1. Mihin ne pin-up tytöt jäi? :D eikö niiden pitäny tulla pohkeisiin jos oikein muistan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pin-up tytöt muuttuivat Mucha-tyylisiksi tytöiksi.

      Poista