maanantai 27. elokuuta 2012

Rovaniemen Wanhat Markkinat, lauantai

Lauantaiaamuna väsytti isolla V:llä. Siitäkin huolimatta, että unta oli takana kahdeksan tuntia. Ehkä se väsymys on mennyt jo niin syväksi, ettei se vaan katoa nukkumalla. 


Halusin tehdä naamalle jotain uutta, joten vaihdoin snake bitesien korut mustiksi päivän ajaksi. Mukavaa vaihtelua. Mystisintä oli viikonlopun sää. Viikolla povattiin koko viikonlopuksi aikalailla kylmää ja sadetta, siksi iso syksyinen kaulahuivi. Ennusteista huolimatta lauantaikin osoittautui nätiksi sekä lämpimäksi päiväksi.


Ostin Dependin lakkoja viime viikolla kokoelmaani ja kotiutin muun muassa ihanan mintunvihreän ja todella pigmenttisen lakan. Cracked-lakan alla söpö väri ehkä kärsi hieman, mutta parempi näin vaihtelun merkeissä, kun aina vain samoja värejä.


Sitten oli luvassa päivystystä markkinoilla. Perjantaina tekemistä oli niin vähän, että nappasin aamulla lähtiessäni sukkapuikot selä mustan langan mukaani. Nyt on Erikan tulevat villasukatkin hieman aluillaan. Lauantaina ei ollut yhtään sen vilkkaampaa, joten show-meiningillä minä makasin esittelypöydällä tatuoitavana (tästä tuloksesta seuraavassa postauksessa). Se kirvoitti muutaman asiakkaan ottamaan pikkukuvan. Muuten menestys oli aika heikkoa ja päätimmekin jättää sunnuntaina kojun pitämisen kokonaan pois.


Heitimme illalla tavarat töihin ja raahauduin kaupan kautta kotiin öhöilemään. Rauhallista rentoutumista ei kauaa jatkunut, kun Erika alkoi houkutella istumaan iltaa. Suihku, meikkien korjaus sekä jalat alle. Miksi sitä kotonakaan pyörimään, kun mieskin oli muualla.


Illanistujaiset jatkuivat kaupungille, muutamaan kapakkaan sekä pilkkuun. Kävin eräässä rovaniemeläisessä baarissa, jossa en ennen ole käynyt ja siihen löytyi samantien todella hyvä syy. Meininki oli sen mukainen, ettei vastaisuudessa varmaan tule käytyä.

Maanantaiaamu meinasi vastustaa ihmistä. Hirveä väsy aamulla, enkä tiennyt onko minulla puhelinaika vai virallinen lääkäriaika paikan päällä. Onneksi pyöräilin aamulla paikan päälle, koska siellähän minun nimeäni huudeltiinkin. Sain myös haettua opiskelijatarrat kohilleen, heitettyä flaijerifilun esitteistä painoon, väsättyä vähän laskuntynkää ylioppilasteatterin toimistossa ja haettua postista paketin. Sieltä paljastui ihanan suloinen uusi huppari, josta joskus myöhemmin ehkä kuvaa. Nyt pitäisi avata opinto-opas ja valita vähän kursseja alkavalle lukuvuodelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti