torstai 23. elokuuta 2012

Liebster AwardKiitos tästä!
Minulle Liebster Award haasteen luovutti Karoliina Kalma Bones And Lilies blogista. 

Rules:

1) Post 11 facts about yourself.
2) Answer the questions the tagger has set for You. 
3) Create 11 questions for the people You've tagged to answer. 
4) Tag 11 people.


1) 11 facts about me.

1. Pelkään jollain omituisella tasolla voimalinjoja, vesitorneja, vesivoimaloita, tuulivoimaloita ym. ihmisen rakentamia isoja tekniikkarypeltymiä. Siitä huolimatta, että ne ovat hyödyllisiä.

2. Kiinnitän usein huomiota ihmisten käsiin sekä kynsiin. Ne kertovat paljon ihmisestä. Ovatko kynnet hyvin vai huonosti hoidetut, näkyvätkö jänteet vai eivät ym.

3. Minulle on elämäni aikana laitettu yhteensä vajaa 50 kertaa jokin lävistys.

4. Olen opetellut laittamaan ruokaa vasta muutettuani kotoa. Piti googlata kaikki vinkit kananmunan keitosta perunamuusin tekoon.

5. Olemme haaveilleet miehekkeeni kanssa muutaman vuoden mopsin hankkimisesta. En yleensä pidä kovin paljoa (varsinkaan isoista) koirista, mutta mopsit ovat vain niin lutuisia. Laitoin jäsenhakemuksen Suomen mopsikerholle, jotta voin tutustua rotuun ennen mussukan hankkimista. Nykyiseen asuntoomme ei saa ottaa eläimiä ja haluan, että elämäntahtini on vähän rauhallisempi koiran ottamista varten. Siksi eläimen hankinta saa toistaiseksi vielä vartoa. Mopsikuume kyllä vain kasvaa kasvamistaan.

6. Olen yrittäjä, osa-aikainen henkilökohtainen avustaja ja opiskelija. Tämä kolmen koplan kauhu täyttää suurimman osan viikostani. Yritän kuitenkin pyhittää sunnuntait vain itselleni, että pysyisi pää edes jotenkin kasassa.

7. Edellisen kohdan kanssa on tosi hyvä yhdistelmä se, että stressaan ihan hirveästi. Aina on joku projekti päällä. Kolikolla on kaksi kääntöpuolta, hommia tehdessäni olen tosi tyytyväinen että voin olla avuksi ja hyödyksi sekä hyödyllinen. Toisaalta taas stressaan ja mietin koko ajan sekä kiireilen arjessani.

8. Kirjoitan runoja sekä novelleja vain silloin, kun mieli on maassa. Pirteänä ja iloisena harvoin tulee mietittyä sanarakenteita tai mitään muutakaan syvempää.

9. Työskentelen unelma-ammatissani. Se pitää minut järjissään. Erikoinen pointti tässä on se, että joudun tekemään toista työtä, jotta minulla on varaa tehdä unelmatyötäni. Aika harva voi sanoa, että on sellaisessa tilanteessa. Kuka oli arvannut (varsinkaan opettaja) kuullessaan 11-vuotiaan pikkutytön ammattitoiveen, että se tulisi toteen. Toisaalta, toiveeseen sisältyi myöskin Lontoo ja dj:n sivutyöt, mutta ne jäivät haaveissa jonnekin taka-alalle vuosien saatossa.

10. Yritän olla miettimättä maailman murheita. Kuitenkin, miettimättömyys tekee minusta omasta mielestäni passiivisen ja huonon ihmisen. Tieto lisää tuskaa ja niin edelleen. Juuri eilen yritin mielessäni kartoittaa kuinka pitkälle Unileverin tuotteiden ylivalta yltää ja joudun harmikseni toteamaan, että koko kämppä on täynnä sellaisen firman tuotteita, joka pitäisi olla boikotissa kokonaan. (Esim.) Toisaalta en kyllä usko luonnonsuojelujätteihinkään, sillä niilläkin on ns. ison yhtiön ylivalta ja välillä myös todella huono ja ylilyövä kampanjointityyli. Ääärgh! Isot yhtiötkin lisäävät tuskaa. Kaikki korruptunoitunutta, koko maailma.. Niin, tällaisiin päätelmiin vain päädyn, jos mietin mitään. Maailma on iso, paha ja huh huh. Suositaan edes paikallisia palveluita niin tehdään jotain oikein.

11. Haluaisin valmistua yliopistosta taiteen maisteriksi viidessä vuodessa, niin sanotusti "ajallaan". Ihan vain ettei jäisi roikkumaan. Kaksi vuotta jäljellä. Kandi olisi pitänyt olla valmis viime toukokuussa, eikä ole vieläkään! Kusevatko suunnitelmat, se jää nähtäväksi.


2) Taggers questions


1. If you could be any fairytale character, who/what would you be?
Powerpuff girlsien se vihreä tyvär tai Lumikin ilkeä äitipuoli. 

2. What's your favourite dish to prepare?
Jauhelihakastike & spagetti ja kaikki sen variaatiot! Ikinä ei maistu samalta, mutta aina hyvää ja helppoa tehdä.

3. Do you play games? If yes, what are your three favourite games and why?
En pelaa paljoa, mutta silloin kun pelaan niin joko Aliasta, Peggleä tai Bejewelediä. Alias on seurapeli ja se on yleensä sellainen, joka kaivetaan esille kun ollaan porukalla. Ja olen surkea selittämään, joten saan aina parhaat naurut aikaiseksi sopertamisellani. Peggleä pelaamme miehen kanssa rapulassa. Se ei vaadi aivotoimintaa ja on hauska kaksinpeli taistella pallojen herruudesta. Bejewelediä pelaan jos se on oikeasti viimeinen asia mitä keksin tehdä. En siis pelaa paljoa, enkä kovasti nauti siinä. Onneksi mieheke korvaa tämän puolen pelaamisen määrällään niin pysyy universumi kasassa.

4. If you could travel anywhere in the world, where would you go? Why? (And for how long?)
Tekisin pienen ympäriinsä matkustelureissun. Kävisin Lontoossa pari päivää, Amsterdamissa kaksi, Italian muutamassa pikkukylässä viisi päivää, Ranskassa samoiten pikkukylissä viisi päivää. Hyvä kahden viikon reissu. Lontoossa en ole koskaan käynyt, Amsterdamissa oli mukavaa, Italian pienet kylät ovat ihania ja Ranskassa käynnistä en muista paljoa kun olin niin pieni. Siksi siis. Ja vain kaksi viikkoa siksi, että reissussa alan aina kaipaamaan kotiin.

5. What are the best qualities in the area you live in?
Kaikki on lähellä, jos jotain on kauempana niin sitä ei niin tarvitsekaan. 

6. What's your favourite piece of clothing?
Perus neulepuserot edessä olevilla napituksilla. Niitä on hyvä käyttää bändipaidan päällä auki ja ne peittävät isoimmat muhkurat keskivartalolta.

7. How long have you blogged?
2010 vuoden lokakuusta, eli vajaa kaksi vuotta. Tosin yksityista vain lukijoille näkyvää livejournalia olen pitänyt vuodesta 2004 lähtien.

8. Who do you feel you write your blog for? What do you imagine your typical reader to be like?
Itselleni ja muille. Lukijoille pääasiassa näitä tarinoita kuitenkin soperretaan. Itsekin on kyllä mukava matkustaa ajassa taaksepäin ja katsella mitä on tullut tehtyä, minkänäköisenä lähdettyä partyihin ja mitä ostettua. Keskiverto lukijani on ehkä ikäiseni, samaa tyyliä edustava ja kiinnostunut ei-niin-perus lifestyle-blogeista. 

9. Do you have one favourite band? If yes, why are they above all the rest for you?
Sellaista yhtyettä, joka nousisi kaikkien muiden ylitse ylivoimaisesti ei ole. Kuitenkin kaikista kuunnelluin yhtye last.fm:ni mukaan on Sara. Voisin sanoa, että se ja Turmion Kätilöt ovat korkeammalla arvostusasteikolla kuin muut kuuntelemani yhtyeet tai artistit.

10. What housework is your least favourite?
Sellaisten paikkojen pesu, jonne on hankala päästä. Esim. saunan ja suihkun pesu, roskiskaapin pesu, yläkaappien pölyjen pyyhintä ym. Mattojen piiskausta vihaan myöskin.

11. Do you have a favourite blog?
Kyllä ja syystä. Ystäväni Kreivitär pitää The Blood Countess blogia ja hän kirjoittaa sujuvasti sekä kärkkäästi. Ainut bloggaaja, jonka postausta odotan aina ja tuntuu mukavalta kun uusi postaus kummittelee syötteessä. Luen kuitenkin aina vanhimmasta lukemattomasta uusimpaan päivitetyt blogit ja jätän hänen bloggauksensa viimeiseksi. Näin pysyy mielenkiinto yllä. Toisaalta tunnen Kreivittären myös arkielämästä, en vain bloggaajana ja se antaa lisäsyvyyttä postauksiin. 

3) My eleven questions to the tagged ones


1. Onko sinulla tatuointeja? Miksi tai miksi ei?
2. Mikä on sinulle sellainen paikka, jossa rauhoitut kiireen keskellä?
3. Pelkäätkö järjettömiä asioita?
4. Oletko aamu- vai iltaihminen ja miten tämä ilmenee?
5. Miksi pidät blogia?
6. Fyysisesti kipein asia joka sinulle on käynyt?
7. Mikä sinusta tekee hyvän blogin?
8. Onko sinulla pahinta painajaista ja jos on niin mikä?
9. Oletko introvertti vai ekstrovertti ja miten tämä ilmenee käyttäytymisessäsi?
10. Oletko löytänyt uusia tuttavuuksia seuraamiesi blogien kautta?
11. Miten täyttäisit lauseen; "Ilman _______ ja ________ ei voi elää!" ?


4) Tagged bloggers

Tekee niin tiukkaa tämä taggailu, että vähän löysäilen ja haastan vain kuusi ihmistä tällä kertaa.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eipä mitään :) Kävin lukemassa postauksesikin jo, nopiaa toimintaa!

   Poista
 2. Hei me jaetaan tismalleen sama fobia. Hyppyrimäetkin on ihan kamalia. Ja radiomastot. Eisss.. Hyi! Oot ehkä ensimmäinen kuka on luetellut moisen litanian kaikkea noin hirveää ja kertonut myös pelkäävänsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, ettei ole yksin tässä kelkassa!

   Poista