keskiviikko 1. elokuuta 2012

Melkein lomailua

Melkein loma on alkanut. Tämä siis tarkoittaa sitä, ettei iltaisin ole enää töitä. Se helpottaa kasaantunutta stressiä jo jonkin verran. Pärstäpainotteinen postaus kyllä tulossa. En ole meinanut muistaa kuvatuttaa itseäni koko kesän aikana, niin nyt on sentään muutama otos.

(kuva: Deranged)

Viimeisinä päivinä iltatöissä meinasi uhata jo epätoivo. 14 päivä työputki veti viimeisetkin mehut ihmisestä. Sain onneksi kahdesta paikkaa mansikoita viimeisen työviikon selättämiseksi. Mansikat piristävät aina päivää.


(Kuva: Deranged)

Sunnuntaina purimme kesäteatterin lavasteineen pois ja juhlimme onnistunutta ja nopeasti ohi mennyttä kesää. Maanantai menikin kipeää päätä sisätiloissa lepuutellessa. Oli todella tukala sisäpäivä, kun ulkona sekä sisällä oli ahdistavan tunkkainen olla. Illalla vähän ukkosti ja satoikin, vaikka ei samoissa mittapuissa kuin Oulussa. Siellä vettä tuli ilmeisesti ihan esterin perseestä.


Tiistaina oli ensimmäinen vapaa ilta ei niin kipeällä päällä, joten kävin katsomassa Lentävän Poron kesäteatterin ilmaista improa. Ulkona oli päivällä kuuma, mutta iltaa kohden viilenevää, joten varustauduin puolikesäisellä lookilla. Päällä kirpparilta ostetut euron pussicaprit, Stuntmanilta ostettu hiaton musta perus miesten tanktoppi 7e sekä Seppälästä alennuksella löydetty neule noin 7e. Viidentoista euron look siis ;D Neule on a-linjainen sekä siinä on selässä pitsikoristelu. Kesälookin kruunaavat aurinkolasit sekä jalkapöytätatuoinnit paljaaksi jättävät ballerinat. 

Hyvää improa oli ja vatsalihakset olivat kovilla nauramisesta. Vatsalihakset saavatkin saada hieman treeniä, sillä pussicaprit olivat ainoat kesähousut joihin sain takamukseni tungettua hieman lepsun heinäkuun jäljiltä. Nyt alkoikin tänään sitten itsensä kuriin palauttaminen ettei vallan pääse leviämään käsiin koko homma.


Tällä hetkellä odotukset kohdistuvat ensi viikon viikonlopun festareiden sirkusshowhun. Ihan täpinöissä odotuksesta. Kerrankin ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan nähdäkseen sideshow meininkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti