maanantai 20. elokuuta 2012

Wishbones for Saturday

Lauantaina oli juhlailta (tai suruilta, vrt. teemana läksiäiset) ja melkein normaalipituisesta työpäivästä huolimatta kerkesin pikavalmistautua ykkösiin illanviettoa varten. Meikin kanssakin tuli läträttyä hieman normaalia enemmän, kun innnostus iski.


Illanviettoon huulipunan laitto on aina miellyttävää ekstraa. Töissä tulee pelattua hengitysmaskien kanssa ja näin ollen arkena huulipunasta voi vain unelmoida.  


Sekä meikin, että vaatteiden teemaksi suoriutui violetti. Värivalinnan saneli Iron Fistin violetti-musta paita, jonka olen ostanut second handina. Seppälästä ostettu tarjousminihame oli sopivan mukavantuntuinen päällä ja myöskin samasta puljusta tarjouksesta hankittu puuvillainen neule (selässä ihana pitsiyksityiskohta) kruunasi kokonaisuuden. Upea neulemalli, kun a-linjaisuus vetää silhuettia pidemmäksi ja kapeammaksi. Kaikista kesäpöhnöistä huolimatta näytin aivan siedettävältä kokonaisuudessa.

Taas oli tällainen fäshön for less -ilta. Kokonaisuuksia muodostaessani huomaan, etten omista hirveän kalliita vaatteita. Miksi tarvitsisikaan, jos vähemmälläkin saa nättiä aikaiseksi. Olen aina ollut syntymäpihi (tai opiskelija- & osa-aikatyöntekijäbudjetilla) ja hankintoja mietitään usein yön yli, ettei vaatehuoneeseen pesiytyisi mitään tarpeetonta.


Kallein päällä oleva vaate oli Iron Fistin huppari, joka on ostaettu minulle vuosia sitten. Rovaniemellä on jo aivan syys ja lauantain illan ilma olikin viileä. Pipoa meinasi aamuyöllä olla ikävä näillä leveysasteilla, kuuppaa kun ei suojannut muu kuin ajatus tukasta.

8 kommenttia:

 1. Tuo huulipuna sopii sulle tosi hyvin! :]

  VastaaPoista
 2. Hieno asu! :D (Saako udella minkä merkin huulipunaa tuo on?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Nyt tulee joku meikkitaiteilija ja käy pieksemässä minut saunan takana.. "Huulipunahan" on huulirasvaa, bepanthenia sekä mustaa rajaskynää ja metallinhohtoista violettia luomiväriä :'D

   Poista
 3. Tumma huulipuna sopii sulle tosi hyvin! Oikeestaan tulin kertomaan että mun blogissani olisi sulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Molemmista, miepä kirjoittelen haasteen kuntoon kunhan kerkiän.

   Poista