keskiviikko 22. elokuuta 2012

Hyvinvointia ja naamanhoitoa

Uuden Fit-lehden mukana tuli Doven Indulgent Nourishment body lotionin testeri. Olen hirveän utelias ja kauhea läträämään testereillä, niin piti heti saada testata onko rasva mistään kotoisin. Olen kyllästynyt nykyisen Dove rasvani hajuun, joten testeri sattui tulemaan hyvään saumaan.


Taivaallisen tuoksuinen tökötti olikin. En osaa oikein kuvailla tuoksua, ehkä pikkuisen hedelmäinen, kookosmainen, muttei kuitenkaan kookosta. En nimittäin pidä kookoksen hajusta. Pitää muistaa seuraavalla kerralla kaupassa käydessä koittaa metsästää kyseistä lousöniä. Olen siis markkinoinnin uhri. 


Muistin rasvalla läträtessäni, että pitää naamastakin pitää huolta hieman enemmän. Ostin vasta Clearasilin Deep Cleansing Tone puhdistusvoidetta, jolla pyyhitään naama aamuin illoin. Neste on aika tujua, joten suosittelen sitä käytettävän vain naaman rasvaisille alueille. T-alueelta pois olevat posket näyttävät nimittäin kuivavan ihonlähtöasteelle Clearasilin myrkkytököteillä. Clearasilin ohella käytän Nivea Visagen Wash off pesugeeliä aamuin illoin ja Planet Span naamamaskia kerran - pari viikossa, kun tilanne äityy pahaksi. 


Paras naamanhoitokeito noiden ihmeaineiden lisäksi on tuo ruokavalio. Pidemmällä tähtäimellä naamasta näkyy mitä suuhunsa on laittanut. Mässäilykauden jälkeen naama yrittää epätoivoisesti puhdistaa itseään kaikesta siitä p****sta mitä suuhun on tullut tungettua. 


Planet Span maskin kuivuessa on hyvä vetäytyä sohvan nurkkaan, katsoa puolella silmää Marie Antoinette elokuvaa sekä puolellatoista silmällä lukea lehteä. Uuden Fitin kannesta loisti testerin lisäksi myös "Unelmiesi reidet" -otsikko. Naurattaa aina nämä "nyt peppu timmiin kuntoon"-ihmeartikkelien määrä. Tämäkin lehti kertoi, että ilman tiukkaa treeniä ei unelmien reisiä saa. Kuinka yllättävää! Vähän olen taas vilkuillut kuntosalikorttien hintoja. Tänään on tullut koko päivän vaakatasossa vettä, niin olisi mukava olla vaihtoehto ainaiselle lenkillä käymiselle. Ja lihakset jäävät ihan liian pienelle huomiolle muutenkin. Oikeastaan näin löysän kesän jälkeen, mitkä lihakset?


Löysin myös uuden vanhan hajuveden. Ennen Seppälässä myytävän Vanilla Funin löytymistä käytin pitkään tätä Sweet Vanilla hajuvettä, jota löytyy muun muassa Prismoista ja Anttiloista. Päätin palata siihen, sillä pientä putkiloa on helpompi kuljettaa mukana kuin isoa ja painavaa Vanilla Funin puteloa.

Olisikohan viikon naisellisuuspostaus siinä. Voi sitten taas palata sohvalle röyhtäilemään, käyttäytymään huonosti ja haisemaan pahalta. Piti tämäkin sitten päästä sanomaan julkisessa mediassa :'D Anteeksi vain.

Ps. En muuten mainosta maksusta, pyynnöstä enkä kenenkään muun iloksi kuin omakseni. Joskus on olleet pitkät keskustelut blogimaailmassa siitä, että bloggareita pyydetään mainostamaan erilaisia tuotteita. Mikäs se siinä, jos tykkää. Mie mainitsen postauksissani vain sellaisia tuotteita mitä todella käytän ja jotka olen todennut hyväksi itselleni. Huomautettakoon tässä vaiheessa, että yksikään käyttämäni tökötti ei varmaan sovi herkkäihoisille, sillä oma norsunnahkani kestää melkein kaikenlaista hoitoainetta. 

2 kommenttia:

  1. AAA APUAA! Oon kyllä kanssa melkoinen mainonnan uhri sillä kantilla että heti jos jotakin kosmetiikkatuotetta televisiossa hehkutetaan niin olen jo tyhjentämässä lompakkoa! Tuo rasva vaikuttaa niin ihanalta ettei mitään rajaa, voisin melkeinpä ostaa sen seuraavaksi kunhan saan käytettyä suklaantuoksuisen loppuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oon jos tuollaisilla ilmaisilla testereillä lahjotaan, mutta en osaa oikein ostaa sikaa säkissä :D

      Poista