sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Päiväpostaus - keskiviikko

07.00. Herään. Pohdin lähteäkö lenkille vai ei. Päätän olla lähtemättä, sillä väsyttää kuin pientä eläintä. Lasken edellispäivän kassan. Kopioin muutaman kuitin. 
07.23. Käyn suihkussa, rasvaan tatuoinnin ja keitän kahvit. Luen Lapin Kansaa aamiaisen kanssa. Syön kananmunan, jogurttia myslin ja bran flakesien kanssa sekä tomaatin. Luen lehden todella tarkkaan tänä aamuna, sillä tiedän ettei ole hirveä kiire mihinkään. Lehdestä huomaan, että on Jaakonpäivä. Pitää muistaa laittaa pikkuveljelle nimipäiväonnittelu. Kohta vedet alkavat kylmetä. Ei tullut käytyä uimassa tänäkään kesänä luonnonvesissä.


08.17. Mietin, miksei kuolinilmoituksissa lue kuinka ihminen on kuollut. 
08.19. Mietin, miten VR:llä on varaa rempata junavaunuja, muttei alentaa junalipun hintoja.
08.26. Valitsen vaatteet ja puen päälleni. Laitan työpaidan päälle ja toisen paidan iltatöitä varten laukkuun.
08.36. Asetan päivän tavoitteeksi juoda kaksi 0,5 litran pullollista vettä, sillä olo on ollut kuivunut viime päivinä enkä ole muistanut juoda vettä.


08.40. Meikkaan ja huomaan, että puuteri on säälittävän lopussa sekä muutaman millin kokoisina pirstaleina puuterirasiassa. Hiusten laitto sujuu suhteellisen kivuttomasti. Normaaliaamuna väännän tukkaa millilleen oikeaan asentoon yli kymmenisen minuutta.


09.01. Ei mitään yllättävää. Hiukset taakse pinneillä kiinni ja Spiking gluella yksittäiset haivenet kuriin. Naamassa meikkivoidetta, puuteria, ripsiväriä sekä nestemäistä kajalia. Olen valmis.


09.02. Aikaa on vaikka kuinka, päätän vaihtaa kalenteria. Vanha kalenteri loppuu 29.7 päivämäärään, joten olen edellispäivänä ostanut uuden. Vaihdan tärkeät tiedot, sekä jo ylösmerkatut tiedot uuteen kalenteriin. Olen onnellinen, ettei uudessa kalenterissa ole vielä vanhan kalenterin kaltaisia täysiä viikkomerkintöjä (Kuva keskellä). Laitan tärkeät laput Meemiltä saaduilla söpöillä virtahevon muotoisilla klemmareilla kiinni uuteen kalenteriin.
09.10. Henkilökohtainen avustettavani soittaa työasioista kymmenen minuutin puhelun, jossa sovimme työtunneista.09.43. Lähden kotoa.
09.48. Olen läheisen ostoskeskuksen ruokakaupassa valitsemassa itselleni lounasta. Päädyn tuoretiskin lohipalaseen, kahteen omenaan, kahteen banaaniin ja jogurttiin.
10.02. Päätän optimistina mennä pyörähtämään kirpputorilla ennen töitä. Löydän yhden hupparin, mutta sovittaessa se osoittautuu liian pieneksi.
10.18. Käyn ompeluliikkeessä ostamassa vetoketjun sekä hakemassa kahvia ennen töihin menoa.10.33. Saavun töihin liikkeelle.
10.45. Paikat ovat kunnossa, tavarat paikoillaan. Istun nojatuoliin, otan läppärin eteeni sekä juon kahvin ja syön omenan. Ihmettelen samalla tatuoinnista kuoriutuvan ihon määrää. Paranemisvaihe näyttää etenevän hyvällä tahdilla. Kättä kutittaa.
12.03. Kirjoitan blogimerkinnän vihaisista vanhemmista "mielipide" blogiini.


12.37. Siivoilen tatuoijien piirtopöydän, oman huoneeni, tiskaan sekä myyn sopivan korun ja vaihdan sen muutaman viikkoa sitten laittamaani madonnaan.


13.40. Syön marjamysli-kaurahiutale-jogurtti sekoituksen.
13.57. Huomaan jumalattoman kokoisen hämähäkin ja joudun murhamieheksi toisen tatuoijamme kiljuessa vieressä. Tämän kesän saldo, kaksi hämähäkkiä, yksi ampiainen. Pelkään hyönteisiä kuollakseni.
15.01. Koruosto. Totean päivän olevan aika hiljainen. (Se osoittautuu myöhemmin viikon kiireisimmäksi.)
16.03. Lämmitän ja syön lohen palasen.
16.47. Vaihdan työpaidan toiseen t-paitaan, pakkaan tavarani ja lähden seuraaviin töihin.

(Vas. kuva Deranged)

16.53. Kipaisen heittämässä väliaikakioskille tavarani ja tarkistan kaiken olevan ok.
17.00. Aukaisemme lipunmyyntikioskin työkaverini kanssa.
18.00. Lipunmyynti loppuu ja esitys alkaa, koppi kiinni ja väliaikakioskille odottelemaan väliaikaa. Tarkistan kaiken olevan paikoillaan ja valmiina.

(Vammattaa odotellessa?)

18.40. Väliaikakioskin myynti. "Kiitos, olkaahyvä, kahvi ja pulla kolme euroa" tulevat kuin apteekin hyllyltä ja väliaika on pian ohitse.
18.50. Kioskissa tavarat takaisin paikoilleen, luukut kiinni, rahojen lasku ja hetken hengähdys.
19.30. Esityksen loppulaulu alkaa, ylös ottamaan istuinalustoja vastaan. Istuinalustalaatikot lipunmyyntikoppiin ja koppi lukkoon.
19.50. Pääsen töistä, käyn heittämässä tavaraa toiselle lipunmyyjälle.
20.00. Olen kotona.


20.05. Mies tekee lähtöä kapakkaan. Ruokaa on kuulemma vielä jäljellä. Pöydällä on hävyttömän irstas lasku, jonka siirrän kavahtaen tärkeiden lappujen pinkkaan ja merkkaan eräpäivän kalenteriin. Lämmitän ruuan, nostan jalat ylös ja ihastelen television antia. Juon viimeiset hörpyt vettä pois ja olen saanut kahden pullon tavoitteeni täyteen.
22.02. Käyn koneella katsomassa facebookin, bloggerin ja ihmettelen hetken aikaa. Ei väsytä vielä.
22.24. Luen jostain syystä Uuden Rovaniemen. Iltaa parantaa huomattavasti se, että paikallisille festareille on tulossa esiintymään Firkus Sinlandia. Sideshowta ja lihakoukkuja luvassa. Tieto lämmittää mieltäni, laitan kuvauskyselyä festareille. Sieltä vastataan heti.
00.20. Kömmin sänkyyn paljon myöhemmin kuin normaalisti. Jäin ajatuksistani kiinni friikkishow systeemeihin ja katselemaan youtuben sideshow-videoita. Odotan showta innolla. Näen unta lihakoukuissa roikkumisesta.

2 kommenttia:

  1. Tykkään tämmösistä postauksista älyttömästi : D Lisää samanlaisia! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on vielä tällainen perfektionistin päivän aikana hioma, ettei mitään jää pois ;D

      Poista