tiistai 10. heinäkuuta 2012

All work and no play

All work and no play makes Jack a dull boy. Kesä on opiskelijan parasta työaikaa. Niinpä ei hirveästi vapaa-ajasta mitään sanomista, kun päivät kuluvat lähinnä töissä pyöriessä. Otatinpas itsestäni kuitenkin kuvan töissä kesäiltana. Oli kuuma ja löysin kaapista remmihousut, joista saa vetoketjulla lahkeet irti polven kohdalta. Tykkään itse mielummin pitää capreja, jotka peittävät polvet, sillä polvissa aika harvoin on mitään esittelemisen arvoista. Välttivät kuitenkin tuon yhden + 24 asteisen päivän.

Päässä myös työnuttura, jonka olen todennut ainoaksi kampaukseksi joka kestää hyvännäköisenä kymmenen tunnin jälkeenkin. Meikki kyllä sulaa naamalle aina päivän aikana, sillä liikkeellä on sisällä aika lämmin ja illalla töissä ulkona ollessa kuuppa hikoaa.


Kalkkunakoivet saivat osakseen viisikymppistä aurinkorasvaa niin eipä päässyt yhtään väriäkään kertymään. En pidä itselläni rusketusta kovinkaan kauniina ja yritän välttää rusketusrajojojen keräilemistä. Kädet luonnollisesti saavat aina ulkona ollessa ja liikkuessa hieman aurinkoa, mutta sille ei oikein mitään voi. 


Olen päivät istunut liikkeellä ja illat kesätöissä lipunmyynti- ja kioskiapulaisena. Päivät venyvät hyvinkin pitkiksi ja sitten, kun yrittää vielä harrastaa liikuntaa kaiken hyvän päälle niin jo alkavat aikataulut täyttyä. Tänä aamuna en jaksanut patistaa itseään mihinkään, sillä maanantain painolastina ovat kipeät lihakset. Aamuisesta tunnin zumbasta, edestakaisin pyöräilystä sekä hieman yli tunnin jalkapallomatsista ylioppilasteatterilaisten kanssa. Liikuntaöverit, pitäis kepeästi muka aina aloittaa parin viikon tauon jälkeen.


Esityskausi kestää onneksi vain heinäkuun loppuun, niin elokuussa voisi olla mahdollisuuksia sitten keskittyä johonkin muuhunkin kuin töihin. Vaikka siihen kandiin, joka hieman saattaa roikkua tällä hetkellä. Tällä hetkellä päässä pyörii vain lausahduksia kuten "Millaisia lippuja laitetaan? Kiitos. Kiitos hei! Olkaa hyvä! Paljon kiitoksia! Kaksi kahvia ja kaksi pullaa? Tasan viisi euroa!" Ensi viikonloppu on esityksistä vapaa, joten pakkaan kimpsuni ja kampsuni ja menen heittämään ikkunanpesu- ja siivouskeikan Ouluun. 


Tällä hetkellä kynnet ovat kyllä kynsilakattomat ajan puutteen vuoksi. En ole yhtenäkään päivänä kerennyt istua paikoillani odottamassa kynsilakan kuivumista. Halusin kuitenkin esitellä muutama viikko sitten askartelemani kesäkynnet, jotka mahdollisti syntymäpäivälahjaksi saamani kynsitarrat sekä dependin kaksi erisävyistä harmaata kynsilakkaa.

Olen todella kova näpräämään kynsiäni, joten kynnet harvoin pysyvät todella pitkään hyvännäköisinä. Hetken onni kuiten kerrankin, kun kynnet eivät olleet vain tasaisen yhden väriset. En ole voinut kumihanskojen rikkoutumisen ja sorminäppäryyden menettämisen pelossa voinut kasvattaa kynsiä yhtään pidemmiksi, niin pidän mielelläni kynsilakkaa nätiyttämässä edes hieman kärsineitä kynsiäni.

Ps. Mieli sanoo, että olisi kiva hankkia itselle jotain uutta rätin tynkää tai muuta mukavaa, mutta tili sanoo ei. Voi olla, että postailen joku päivä toosi kaukaisista vaatehankinnoista, kunhan saisin ommeltua niistä osasia paikoilleen. Yhdet ihanat caprit ostin, mutta ne eivät istu edestä eivätkä takaa ja eräästä takista puuttuu vetoketju :( Pitäisi kaivaa ompelukone esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti