keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Haun avainsanat

Reason why I do not use fake eyelashes. On ripsiä suotu varmaan enemmän kuin kulmakarvoja. Koitin epätoivoisena hieman lisätä tummaa tehostusta kulmiin, etteivät ne katoaisi aivan kokonaan muuten dominoivan silmämeikit alle. Ja tultiin taas siihen lopputulokseen, missä ollaan pyöritty jo pitkään. Kulmakarvat (tai ne muutamat haivenet) ovat luonnostaakin jo erimalliset, joten symmetrisesti niiden piirtäminen tai tehostaminen vaatii suurta tuskaa. Mietin, että kehtaisiko noita muutamaa karvasta käydä edes ammattilaisella nypityttämässä, kun voi olla että muotoileminen olisi aika tuskaa.


Tykkään seurailla tilastoista hakusanoja, joilla on googlen kuvahaun kautta päädytty blogiini. Välillä on sellaisia helmiä kuin "tyttö nahkahameessa" tai muuta vastaavaa joilla tänne on päädytty. Olen jo pidemmän aikaa katsellut, että blogiini on päädytty paljon lävistys- ja tatuointiaiheisilla hakusanoilla. Ei ehkä sen kiinnostavuuden, vaan kuvien vuoksi. Te lukijat kuitenkin äänestitte viimeksi kysellessä, etteivät bodymodificationit kuulu suurimpiin kiinnostuksenkohteisiinne postausaiheissa. Avainsanoista on blurrattu erään ystäväni koko nimi, jolla joku oli vielä blogiinkin eksynyt.

Naureskelen tässä itsekseni, että mitenhän paljon hakuja tulee nyt tuon blogin ensimmäisen kappaleen "dominoiva"-sanan vuoksi. Just hanging at work. Luvun alla on Taru Höykinpuron Kivun kauneus niminen kirja. Eroottisesta kivusta kertova kirja on pyörinyt hyllyssä kauan, mutta vähäisestä lukuinnosta johtuen se on odotellut innokkaampia päiviä. Jos nyt saisi kirjan loppuun asti luettua. No niin, nyt on mainittu dominoiva ja eroottinen samassa postauksessa. Googlen kautta saapuvien vierailujen rysää odotellessa :'D

Olen tänään tehnyt "perus arkipäiväni" blogipostausta, joten sellainen on sitten tällä viikolla luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti