lauantai 1. syyskuuta 2012

Shoppailua ja naamakerrointa

Olen syksyn alun kunniaksi kerennyt kotiuttaa pari hupparia ja muuta pientä kivaa uuteen kotiinsa. Kaikki shoppailut, paitsi kynsilakat, ovat ostettu second handinä.


Tämä alunperin Restylelta kotoisin oleva huppari löytyi minulle goottikirppiksen kautta. Vetoketjusta on vedin rikki, mutta eiköhän se saada korjatuksi tässä syksyn mittaan. Hihat ovat ekstrapitkät ja huppari tuntuu lämpimältä päällä. Tämä huppari niskassa kasvaisi ehkä tuo selkärankakin hieman!


En voinut myöskään vastustaa tätä suloista goottikirppislöytöä. Kaikki limenvihreä- tai neonvihreä-musta kiinnittää huomioni heti. Huppari on Seppälän Link-malliston tuttua laatua. Omistan hirveästi Linkin vaatteita, sillä ne jostain syystä vain sopivat vartalonmallilleni ja ovat olleet todella kestäviä ja hyviä. Farkkuja, huppareita, hameita ja kaikkea muuta mallistolta löytyy kaapista. Tämä suloinen kiivi-monsteriksi nimetty hupparikaan ei tuottanut pettymystä, ensitestauksella hyvältä tuntuu ja suloiselta näyttää päällä. 


Älysin vilkaista myös netistä Dependin Cracked-lakkoja, sillä en ole löytänyt niitä enää paikallisista liikkeistä. Heti tarttui ostoskoriin valkoinen, sininen, musta ja mintunvärinen Cracked-lakka. Sekä tuplakappaleet poisto-osastolla olevaa violettia ja sinistä. Upean nopea palvelu Top-Kosmetiikan nettikaupassa! Tein tilauksen maanantaiaamuna ja kynsilakat kolahtivat postiluukusta varhain tiistaiaamuna. Lakat oli myös turvallisesti pakattu ja tulivat ehyinä perille. Loistavaa toimintaa.


Ja hyvältähän nuo lakat näyttävätkin. Vahvat pigmentit ja hyvä pysyvyys. Odottelen jo, että pääsen tänään kokeilemaan jotain toista väriyhdistelmää!


Työkaverilta kotiutin tämän Cupcake Cultin paidan, jonka hän oli ostanut vääränkokoisena. Paita oli kuin minulle tehty, joten mielelläni ostin lady fit t-paidan omaan kokoelmaani. Vaatekaappi kaipaisi nyt läpikäyntiä. Olen säästänyt läpiharmaita (entisiä mustia), kuluneita, hapertuneita ja rispaantuneita lempivaatteita hieman liian pitkään. Huomasin eilen lempihuppariini ilmestyneen taas yhden reiän lisää. Se rima, jonka jälkeen vaatetta ei enää oikein voi korjata, alkaa tulla vastaan. Miten luopua 4 vuotta rakkaasti palvelleesta vaatteesta? Voiko sen kylmästi heittää vain roskiin?


Torstaiaamuna riehaannuin meikatessa hieman. En ole vetänyt alarajauksia puolta silmää pidemmällä moneen vuoteen. Siistitty panda-look näytti jopa ihan hyvältä. Otsaan on syksyn myötä ilmestynyt huoli/mietintäryppyjä. Heitin ne kuitenkin sinä aamuna nurkkaan enkä voinut ottaa webkameralaatuisia kuvia perusilmeellä!


Anteeksi vain, tämä siksi ettei bloggaaminenkaan menisi liian vakavaksi. Välillä kuulostan huumorintajuttomalta tosikolta bloggauksia tehdessä ja halusin jakaa hieman toistakin puolta itsestäni. Olen järjestelmällinen, organisointikykyinen ja vakava, mutta usein myös suhteellisen epäkorrekti.

Illaksi saa järjestää itsensä taas korrektiksi syksyn ensimmäisiin livekeikkakuvauksiin. Valokuvaajan pitäisi näyttää luotettavalta, ammattitaitoiselta ja siistiltä. Vielä kun löytyisi Arctic Live Entertainmentin minulle hommaama "Photographer"-paita jostain matkalta, jonne se on eksynyt.

2 kommenttia:

  1. Eihän sitä lemppari hupparia ole pakko kokonaan roskiin heittää, jos siinä on jotain yksityiskohtaa, voihan sen siitä jotenkin yrittää pelastaa ja tehdä siitä koristeen johonkin uuteen vaatteeseeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei välttämättä, huppari on vaan todella perus Seppälän kamaa ja ainut wow-factory on siihen itse selkään ommellut remmit. Mutta kangas sekä yksityiskohdat alkaa olla niin harmaita ja kärsineitä, että huppari alkaa olla menetetty tapaus :/

      Poista