perjantai 7. syyskuuta 2012

"This time I'm doing it for me and me alone"

Perjantai. Voi vain ihmetellä, että minne se viikko on taas hujahtanut. Kävin keskiviikkona corevenyttelyssä. Tunti sisälsi 20 minuuttia lihaskuntoa ja 25 minuuttia venyttelyä. Ei ollut ihan rautakangen hommaa. Viimeisenä lihaskunto-osiossa oli lankkupitoja ja alaselkä niksahti ikävästi. Tunnista ja venyttelyistä kyllä selvittiin, mutta oli kyllä kankia olo. Pohkeet sekä reidet on niin jumissa, että on hankala yrittää taipua asentoihin mitä venyttelyissä vaadittiin. Teki varmaan ihan hyvää, mutta kävi kyllä kipiää. Mielummin notkuisi ehkä jossain pilates-tunnilla. Sellainenkin on syksyn kokeiluohjelmistossa luvassa.


En viettänyt meikitöntä torstaita. Ylläoleva kuva on kyllä tältä päivältä, mutta torstain meikki oli ihan yhtä vahva. En osaa suhtautua tuollaisiin luomu-päiviin oikein mitenkään. Meikitön päivä on silloin kun ei tarvitse liikahtaa kotoa mihinkään. Laitan pakkelia naamaan kuitenkin lähinnä itseni vuoksi. Naama ei kiillä ja punota, se on iso itsetunnon nostaja. Kaipa se meikittömyys toimii jonain protestina nykymaailman ulkonäkökeskeisyyttä vastaan. Minua itseäni ei haittaa muiden ihmisten pakkeloituminen ja vielä vähemmän omani. Enemmän mainosteollisuuden nykyinen naisihannekuva, mutta sillehän pieni ihminen ei voi kuin hymistellä.


Pääsin myös kokeilemaan uutta valkoista cracked-lakkaa. Jostain syystä toisen käden kynnet tulivat pienempikuvioiseksi kuin tämän oikean kädet kynnet. Nättiä jälkeä kuitenkin ja lakka on pysynyt hyvänä kolmatta päivää. 


Olin haaveillut jotain jumppatuntia myös tälle illalle, mutta mitään ei ole tarjolla. Pumppipaikassa on nimittäin ohjaajien koulutus. Jos sitä itsensä lenkille rusentaisi, kun eilen en jaksanut tehdä mitään. Koomasin vain ruoan jälkeen kotona, join teetä sekä väritin värityskirjaa. Löysin laatikoita kaivellessani puu- sekä vahavärikynäni ja siinähän se ilta meni, dekkarisarjaa katsellessa, teetä hörsiessä ja Prinsessat-aiheista värityskirjaa väritellessä. Hermot kiittää latauksesta kyllä. En nimittäin osaa piirtää kovinkaan hyvin, niin värittäminen vähän tyynnyttää epätoivoisia taiteellisia taipumuksia. Ihan omassa wtf-kategoriassaan tämä vapaa-ajanvietto paljastus kyllä :D

Otsikko: Five Finger Death Punch - Menace

2 kommenttia:

  1. no nyt teki mieli ostaa värityskirja! mulla vaan ei oo värikyniä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se tarttuu :) Värikynät ei onneksi ole kalliita!

      Poista