sunnuntai 2. syyskuuta 2012

"God is in the TV. Build a new god to medicate and to ape."


Perjantai-iltana minulla oli treffit sohvan, telkkarin ja Garagen kanssa. Garage on normaalisti tähän asti piristänyt oloa, virkistänyt ja maistunut hyvältä pitkän työviikon jälkeen. Tätä yksilöä tuli kuitenkin hörppäiltyä varmaan kaksi pitkää tuntia aivojen mössäyttämisen ohessa. Tosi-tv:tä puski töllöstä niin, ettei enää ajatus meinannut seuraavana päivänä kulkea. Istuin kuitenkin siinä, sohvan kulmassa, jossa on takapuoleni kokoinen painauma ja nautin violetin fleecen tuomasta turvasta. Hyvä perjantai oli.

(Hugleikur Dagsson, Saako tälle edes nauraa? )

Muuten viikon loppupuoli on ollut aika tapaturma-altista aikaa. Oikea käsi ei ilmeisesti meinaa aivan pysyä perässäni. Olen joko liian ajatuksissani tehdessäni asioita tai sitten en vain ajattele ollenkaan. Olen vahingossa rikkonut pari lasia, jäänyt melkein auton alle pyörällä ja kolauttanut muoviastian niin, että kaikki sen sisälmykset olivat pitkin huushollin lattiaa. Käden probleema näyttää vaikuttavan vain silloin, kun nostan jotain oikealla kädellä yli pääni tason. Kaikki astiat olen kämminyt nostaessani niitä johonkin.


Lauantaina sain laitettua pari korvakorua takaisin. Uutta korvalehdessä ovat ylin nappi sekä toisen ja kolmannen renkaan välissä oleva reikä. Minua on aina häirinnyt tuo yhden korvakorun mentävä rako, joka on huonon sihtauksen tulos joltain yläastevuodelta ja kultasepänliikkeeltä. Paljon siistimpää, steriilimpää ja tarkempaa jälkeä neulalla laitettuna. Korut justiinsa siellä missä pitääkin. 


Pääsin testaamaan myös uutta väriyhdistelmää kynsilakoissa. Ostamani tummansininen kynsilakka oli todella pigmenttistä. Yksi ohut kerros riitti kynnelle. Päällä on mintunväristä cracked-lakkaa ja ah, tulos on hurmaava.


Ja asialliset kuvausvaatteet illan keikalle löytyivät. Pillifarkut, musta hihaton wife beater -toppi ja musta reikäpaita. Oli erikoista pörinää Grandessa. Fuusiojatsi, hipsteriys, punkkius ja metalli olivat jotenkin syöpyneet toisiinsa ja saapuivat kolmen bändin voimin esiintymään. Ei se huonoa ollut, hieman unettavaa vain livekeikoiksi. Kahdesta ensimmäisestä bändistä tuli upeita kuvia! Odotan jo sormet syyhyten kuvienkäsittelyä. Kolmas ja viimeinen bändi oli niin hipsteriä, että halusivat soittaa melkein täysin pimeällä lavalla ilman etuvaloja. Voitte vaan arvata miten hyviä kuvia tuli.

Ps. Otsikko Marilyn Manson - Rock is Dead

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti