torstai 13. syyskuuta 2012

Kuolemansoosia ja kaalta

Viikot vierii, mutta mitää ei oikein tapahdu. Mietin siis, mistä ihmeestä sitä jorisisi. Kolme vuotta vanha Macin läppäri sai tänään alustakseen viilentävän tuulettimen. Ei näytä toimivan kovin hyvin. Kone ylikuumenee, sillä läppärin oma tuuletin on surkea. Ylikuumentuessaan kone taas sammuttelee itseään miten lystää. Ikävää ja aiheuttaa pelkotiloja koneen jäljellä olevasta eliniästä. Ei niin, että eläisin koneeni kautta, mutta säälihän se on, jos joutuu pitkäaikaisesta kumppanista luopumaan. Tällä masiinalla pitäisi vielä yksi dokumenttikin editoida eikä valokuvaaja elä ilman photoshoppia. 

 

Saa nähdä, pitääkö konetta käyttää huollossa. Pidennettyä takuuta on jäljellä muistaakseni muutama hassu kuukausi, pitäisi vain saada asia rullailemaan. Liikunnan harrastamiseen paneutuminen on hieman parantunut. Kiire kyllä on, sillä yksi ilta tällä viikolla meni Lapin ylioppilasteatterin avajaisissa ja toinen hallituksen kokouksessa sekä ystäviä nähdessä. Ja taas on jo torstai. Toisaalta, odotan kerrankin viikonloppua innolla, sillä vapaa lauantai, jee! Tällä viikolla on toivottavasti luvassa vielä kuntonyrkkeilyä ja vesijuoksua.


Mies on hurahtanut todella mausteisiin sooseihin, eikä se edes kokkaa kovin usein! :D Lupasin itselleni olla kiduttamatta makunystyröitäni Blair's Sweet Death Saucella. Sen sijaan ryöstin paketin kyljestä itselleni katu-uskottavan pääkalloavaimenperän. Johan siinä on tulisuutta tarpeeksi.Kotiutimme astiakaapin bändimukikokoelmaan uuden mukin Anttilasta ja kyllä maistuu kahvi hyvältä myös Panteran mukista juotuna. Uusien mukien metsästys jatkuu. 


Kaalia siellä ja kaalia täällä, mikä se on kun on kaali päänä. Niin, tein kaalilaatikkoa tosiaan viikonloppuna ja 2 kilon keräkaalista jäi yli 1,5 kiloa kaalia. Sitten piti pistää mietintänystyrät rullaamaan, että mitä kaalista voi tehdä. Lopputulokseksi muodostui kaali-kanawokki. Oikein hyvältä maistui tämä päähänpisto.

Olen tilannut myös hieman ammattikirjallisuutta sekä kunnon annoksen nostalgiaa 90-luvun loppupuolelta. Mutta lisää niistä sitten, kun kusti ensinnä polkee tavaroita lähemmäs pohjoista rajaa!

Ps. Minulla on otsikoidenkeksintäongelma-kausi menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti