perjantai 7. lokakuuta 2011

Thursday

Kävimme torstaina Ayan ja Kreivittären kanssa kuvailemassa. Tällä kertaa Ayalle portfoliokuvia.

Näpsin aina making-off kuvia oli kuvaustilanne mikä tahansa. Spontaanit ilmeet, ympäristö jossa on kuvattu sekä takin päälle pukemiset ja ilmekuvat ovat parhautta vakavien kuvien joukossa.


Aivan ihana lehtimeri odotti rannassa.

Kreivitär meikkasi Ayaa ennen kuvaamaan lähtemistä ja minulla oli tylsää keittiössä. Kuvailin sitten muun muassa sisustusta ja Kreivittären mörköä. Itse kuvaukset onnistuivat hyvin. Valokuvausblogin puolelle taas todistusaineistoa, kunhan saan upotettua nimeni kuviin. Harmi että alkoi sataa aika rajusti kuuden aikaan ja jouduimme vähän kiirehtimään, ettei Aya vallan paleltuisi ulkona.

Nyt muutama random toisiinsa liittymätön loppukuva. Tämä on pitänyt esitellä jo jonkin aikaa. Ajattelin laminoida ja pitää tallessa! Piristi yhden aamuni täysin.

Mandariinit olivat alennuksessa! Puuttuukohan jotain? No kohtuus tottakai. Mandariineja on helppo napostella kun tulee sellainen olo että nyt pitää saada vain mussuttaa jotain.

Kreivitär otti illan päälle vielä löysät pois tukasta. Poissa on ylikasvaneen näköinen siili. Jäljellä on sellainen mukava 1-2mm pituinen sänki. Pidän tästä niin paljon! Nyt jaksaisi vielä ottaa härkää sarvista ja letittää villarastat tukkaan. Ensin kuitenkin kirpputoritavaroiden hinnoittelua.

Ps. Ehkä juuri mandariinien mussuttelun takia, mutta paino on tipahtanut jumittaneesta 61,2kg:sta 60,8:saan. Siitä pidetään nyt kiinni kynsin ja hampain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti