perjantai 21. lokakuuta 2011

A Blog With Substance


Kiitoksia paljon!
RedRaven oli pukannut tällaisella haasteella.

Tunnustuksen saatuaan täytyy ensin kiittää haastajaa ja sitten kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestä. Lopulta tulee linkittää tämä kahdeksaan blogiin. Kiitetty jo onkin niin siirrymme kahdeksaan satunnaiseen;

1. Kuvittelin jossain vaiheessa toistavani jotain tiettyjä kaavoja. Esimerkiksi että istuisin aina jommalle kummalle puolelle bussissa tai nukkuvani koko yön vasemmalla kyljellä. Tämä on kuitenkin todettu alitajunta-asiaksi.

2. Vedän stressiherneen nenään jo ennen kuin mitään on tapahtunut. Sitten pyörin stressipallona miettien kaikkea mitä pitää tehdä. Teen sitä niin kauan että tekemisistä tulee iso pelottava mörkö, joka ujuttautuu mieleni sopukoihin ja sanoo ettei minusta ole mihinkään.

3. Olen vähän koukussa blogi(e)n kirjoittamiseen. Minulla on tämä lifestyleblogi, valokuvausblogi ja rovaniemeläisen opiskelijan ajatuksista kertova blogi. Ei ole järkeä kirjoittaa ja postailla kaikkea yhden blogin alle. Kaikki ei voi mitenkään kiinnostaa kaikkia, joten on helpompi jaotella asioitaan.

4. Olen myös aspartaamikoukussa (light mehut, limpparit, jogurtit..) mikä luultavasti pehmentää aivoni ennen kolmekymmentä ikävuotta niin syvästi, ettei tarvitse blogikirjoitella enää mihinkään.

5. Asia kuin asia, aina pitää olla joku projekti menossa. Jos se ei ole ostolakko niin se on ruisleipälakko tai muista pestä naama-kuukausi, juoksuhaaste tai positiivisuus-perjantai. Tämä kohta on ristiriidassa kohdan kaksi kanssa.

6. Tykkään laittaa ruokaa, tiskata ja siivota, eli suomeksi sanottuna olen aika emäntä.

7. Kärsin liikahikoilusta. Tämä ei ole mikään sellainen "ai sie vähän hikoilet"-juttu vaan hikoilen noin 10 kertaa enemmän istuessani kuin normaali ihminen liikkuessaan. Yliaktiivinen hermostoni määrittää minulle itselleni kuka olen. Häpeän ja häpeilen asiani kanssa. Kaikkea yrttilitkuista kainaloiden botuliinihoitoon on koitettu ja tällä hetkellä käytän aktiivisesti iontoforeesilaitetta tilanteen helpottamiseksi. 

8. Musiikkimakuni on niin laaja, etten itsekään välillä ymmärrä sitä.

Ja haasteen saavat

Ps. Näihin haasteisiin on aina hankala löytää ihmisiä. Jos minulla on lukija, niin miten löydän hänen bloginsa ellei se ole suoraan linkattuna käyttäjän tietoihin, sillä usein profiili on asetettu salaiseksi. Uudet lukijat löytävät uudet blogit yleensä mielenkiintoisten blogien lukijoiden joukosta. Kannattaa linkittäytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti