sunnuntai 16. lokakuuta 2011

äksön viikend

Torstain ja perjantain välisenä yönä oli ensimmäistä kertaa käynyt ilma ihan pikkuisen pakkasen puolella. Hilpaisin aamu-uinnille puoli seitsemän (joo, tiedän hullu ku hullu) ja kaikki lehdet näyttivät tältä.

(muutama kuva lisää täällä)

On ollut todella aikaisia aamuja verrattuna siihen, että nyt on viikonloppu. Lauantaina herätyskello soitti kahdeksalta ja tänään ennen kuutta. Töitä ja muuta mukavaa. Lauantaiaamullekin jäi univelkoja, sillä olin perjantaina katsomassa Syöveriä, Dark Floodia ja Mors Subitaa. 

Onneksi en lähtenyt keikoille kovin suurin odotuksin vaan lähinnä kuvaamaan. Dark Flood oli illan positiivinen yllätys, Mors Subita aika peruskauraa ja Syöveri onneksi parempaa kuin uudelta EP:ltä kuunneltuna. Kaksi jälkimmäistä eivät aivan vakuuttaneet keikkameiningillään. Sen sijaan Grandessa tehtiin yleisöennätys ALE:n tapahtumissa. Näytti kuitenkin yleisö olevan lähinnä Syöverin tuttuja ja kavereita levynjulkkareita juhlistamassa. Mitä myöhempään iltaan mentiin, niin sitä vähemmän porukkaa paikalla oli. 

Mors Subitan keikan aikana kylläkin ihmiset tunkivat lähemmäs 'lavaa' mikä oli poikkeuksellista, mutta suotavaa. Yleensä rovaniemeläiset rokkipoliisit seisovat mahdollisimman kaukana lavasta, kuten allekirjoittanutkin tekee jos ei kuvaa.

Keikkakuvia myöhemmin valokuvausblogin puolelle, kunhan kerkeän paneutua niiden käsittelemiseen. Itse pölähdin Grandeen perus huppari+farkut meiningillä saunan jäljiltä, että siitä nyt ei viitsinyt edes todistusaineistoa ottaa.


Nyt on ollut todella vaikuttava yliphotaroinnin kausi. Tekee mieli värkätä ja kokeilla. Nyt häätyisi ottaa ruotsin kirja kauniiseen käteen ja keskittyä. Voin luvata ettei varmaan onnistu kuin 10min kerrallaan. Palkitsisi itsensä iltaisella auringonlaskukuvauksella, jos jaksan lukea yli 3h. Tilanne vaatii lisää kahvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti