tiistai 11. lokakuuta 2011

Ostolakko 11/31 & ruokaa

En ole ostanut mitään! Jeah! 
En edes niitä joulahjoja, vaikka ne sallittuja (ja suotavia) olisivatkin.

Houkuttanut on ostaa seuraavia edellisen päivityksen jäljiltä:
- Halloween krääsää
- heijastin (valokuvaukseen)
- kamerajalusta
- muutama cd-levy


Mihinkään ei pitäisi olla houkutuksia, varsinkaan kun kaappi on näin täynnä. Mutta houkutusten pelossa en uskalla vilkuilla mitään nettikauppoja, sillä pelkään löytäväni jotain mikä salpaa henkeni. Siksi ylläolevassa listassa ei ole vaatteita, sillä en ole katsellut niitä mistään :'D Poissa silmistä, poissa mielestä.

Olen miettinyt marraskuussa palkitsevani itseni jollain vaatteella tai kengillä, jotka ovat sykähdyttäneet minua tässä kuussa JOS pääsen ruotsin kurssin läpi. Jostain syystä ruotsin kurssi on iso mörkö, jonka suullinen ja kirjallinen tentti hermostuttavat minua.

Shoppailun ohessa minua on vaivannut eräs toinen pahe, nimittäin ruoka. Olen aivan varma että se vainoaa minua! Iltapalan syöpöttelytavat ovat palanneet. Tämä johtuu lähinnä pitkistä koulupäivistä, jotka jaksan kyllä vetää läpi kuuliaisesti. Kotiin tullessa seitsemän - yhdeksän välillä illalla asettaudun sohvannurkkaan ja mussutan. 


Tiedän, että jogurtti ja hedelmä riittäisivät pitämään minut aivan hyvin kylläisenä, mutta lohtusyön ruisleipää. Olen tajunnut miten hyvältä se maistuu hieman mikrossa lämmitettynä ja täytteineen. Katson yleensä vielä telkkaria samalla, mikä saa minut tuntemaan siltä etten ole napostellut mitään. Syötävän matskun määrä on suolaisennälkä potenssiin sohvan nurkan miellyttävyys.


Pitäisi saada itsensä taas kartalle ja seuraavien neuvojen pariin
- syö päivällä tarpeeksi ettei (suolaisen)nälkä yllätä illalla
- klo 20.00 jälkeen vain hedelmiä/kasviksia/jogurttia
- älä syö samalla kun katsot telkkaria
- keskity siihen mitä syöt
- leipäpussi pysyy kiinni iltaisin

Ei viitsisi ruisleipälakkoon alkaa, kun sitä kuitenkin puuron ohella tarvitsee.


Kahden sateisen ja harmaan päivän jälkeen kuva viimeviikkoisesta aamu-usvasta on haave vain. En ole hetkeen kironnut niin paljon miksi valitsin aamulla läppärin järjestelmäkameran sijasta. Onneksi puhelin näytti tallentaneen ihan hyvännäköisen kuvan. Nyt ei viitsi laittaa itseään pihalle, saati kameraa. Keli on kylmä ja kostea. Lunta odotellessa siis. Ensimmäiset pari lumihiutaletta satoivat jo sunnuntaiaamuna, mutta ei niitä mihinkään jäänyt.

1 kommentti:

  1. Mie syön aina leivät pieninä palasina ja pureskelen tarkkaan, niin maha täyttyy nopeammin ja ei tule syöppö olo kun tuntee syöneensä jo ihan nokko. Juon myös päivän aikana n. 1,5 litraa vettä!!! Auttaa väsymykseen. Hemmottelen itseäni kuumalla suihkulla ja ehkä pyydän jonkun pesemään selän :) En tiiä onko mitään apua mutta... myös palapelin kasaaminen auttaa unohtamaan turhan napostelun.

    VastaaPoista