sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Sisältää tuotesijoittelua ja epämääräisyyksiä


Perjantai-iltana vietimme ystäväni Mn kanssa kuorosota kisakatsomoa. Kävin sitä varten ostamassa jotain nautittavaa ja sain myyjäsuosittelun tällaisesta Fiesta del Sol valkoviinistä. Pyysin jotain rimpsakkaa seurusteluviiniä. "Puolimakea, pirskahteleva, keskihapokas, hedelmäinen ja hennon sitruksinen" muun muassa sanoo tuotekuvaus.


Yllättävän hyvä! Hieman juhlavampi kuin vain pelkkä valkoviini. Olen itse vähän huono valkoviinien kanssa ja mielestäni paras lisuke niihin on Sprite zero. Tämäpä onkin sellaista settiä ettei tarvitse lisätä mitään. Hinta ei päätä huimannut, eivätkä promilletkaan. (5,89e & 8 t-%)


Ja vähän suolaista kaverina. Harmi että Rovaniemen settiä näytettiin todella lyhkäisen ajan jakson loppupuolella. Aloitusjakso oli muutenkin todella tylsä, kunnon sillisalaatti! Ensi viikkoa odotella, jos vaikka jotain tapahtuisikin..


Ja koska kuten Opiskelijan Rovaniemi blogissani mainostin, menoja viikonloppuna oli vaikka muille jakaa. Kävin alkuillasta ennen Kuorosotaa myymässä lippuja Genesis esitykseen ja illalla siirryimme M:n kanssa nauttimaan Sinfectin keikkaa Grandeen. Oli yllättävän hyvä setti, sanoinkin ääneen että olisin voinut maksaa enemmänkin kuin 0,5e ekstraa tästä keikasta. 

Onneksi ei kuitenkaan täytynyt, sillä loppukuu on aina loppukuu ja tässäkin kukkarossa on jotenkin tuota ylimääräistä tilaa. Pohdin tuossa juuri, että vaikka ostolakko on pitänyt todella hyvin niin mitään ei ole säästynyt. Ihminen tuhlaa sen verran mitä omistaa. Täytyy varmaan se asuntosäästötili hommata ja laittaa alkukuusta syrjään aina.

Perjantaipärstä. Näytän aina siltä kuin olisin passikuvassa.

Ainiin ja pahoittelen sitä, että tatuointipostaus on vaan lykkääntynyt ja lykkääntynyt. Olen ollut niin kiireinen etten ole kerennyt kuvauttaa leimoja. Ehkä nyt kun koulun pitäisi hieman helpottaa seuraavien viikkojen aikana. Tekisi mieli ottaa uuttakin mustetta. Tämä kierre ei taida loppua ennen kuin tatuoitava ihotila loppuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti