maanantai 31. lokakuuta 2011

Martin kievarissa tapahtuu 28-29.10.2011

Olin viikonloppuna larppaamassa. Olen liveroolipelannut vuodesta 2006 lähtien enemmän ja vähemmän aktiivisesti noin 1-3 pelissä per vuosi. Olen viimeksi ollut pelaamassa Kylmähaan vartijoita viime joulukuussa, joten oli jo aika ottaa itseä niskasta kiinni ja käydä katsomassa mitä ihmisille kuuluu.

Sen lisäksi, että pidän liveroolipelaamisesta, pidän myös ihmisistä jotka tulevat pohjoiseen pelaamaan tai harrastavat jo valmiiksi näillä nurkilla. Aloin kaivautua aikoinaan kuorestani osaksi larppaamisen ja hyvän yhteishengen vuoksi. Tottakai maailma muuttuu, kuten ihmisetkin, mutta viikonloppu toi esiin jotain sellaista yhtenäisyyttä jota olen kaivannut.


Perjantain koomailta olikin parhautta pitkään aikaan. Istuimme myöhään yöhön heittämässä huonotasoista läppää ja keskustelemassa menneistä peleistä ja asioista. Heräsin lauantaiaamuna niin tyytyväisenä ja levänneenä. Varmaan kaiken nauramisen aiheuttamassa endorfiinihumalassa olin nukkunut todella rauhallisesti.


Loput peliin liittyvät ottamani kuvat löytyvät täältä.

 © Tomi Niskanen

Koska en ollut ainut ihminen paikalla kameran kanssa, pääsin itse mukaan myös muutamaan kuvaan! Hahmoni pelissä oli 21 vuotias uskovainen emo. Ei tarvinnut hankkia vaatteita sen kummemmin. Kaikki mitä päälläni oli löytyi suoraan vaatekaapista.

© Tomi Niskanen

Tuo tuolla takana ilveilemässä on J, jonka olen tuntenut vuodesta 2004 lähtien ja hän onkin yksi pitkäaikaisimmista ystävistäni Rovaniemen suunnalla. Mie näytän niin kovin tyytyväiseltä varmaan siksi, että kuuntelen jotakuta keskittyneesti?

© Nessu

Yritin laittaa överiksi tukan ja meikkien kanssa, sillä proppautumiseksi ei aivan riittäneet pelkät vaatteet.

© Nessu

© Tomi Niskanen

Oli hauska huomata, että itseasiassa tupeerattu sivujakaus hurjalla määrällä lakkaa ja tököttiä ei edes näyttänyt kovin pahalta.

© Tomi Niskanen

Itse peli ei lähtenyt omalta osaltani oikein käyntiin. Saattoi johtua kyllä aivan minusta ja siitä että viime kerrasta on aikaa, enkä osannut ottaa hahmoa oikein omakseni. Pelin ja loppubriiffin jälkeen lauantai-iltana tuli vähän hoppu siivoilla ja päästä kotiin, sillä kävin kuvaamassa Grandessa Beneath Underin, Asa-Noirin ja Ravenscryn keikat. Niistä lisää toisessa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti