perjantai 6. huhtikuuta 2012

Uusi header ja pintaremonttia

Aamulla heräsin aivan liian aikaisin vaivaavaan yskään sekä flunssaan.  Katselin hetken aikaa blogia ja vanhaa headeriä sekä mieleeni hiipi muisto siitä, että aloitin viime kuussa tekemään uutta kuvaa. Vähän aikaa kansioita selattuani löysin aiemmin aloitetun headerin pohjan ja muutamilla tasomuutoksilla sekä tekstien lisäämisellä sain itselleni uuden headerin.


Minusta header sopii paljon paremmin tällaisenaan kuin vanha sopi. En kuitenkaan aina pyöri bilemeikeissä ympäri kyliä vaan näytän suurimman osan ajasta suhteellisen normaalilta. Muuttuvat kasvot-teema. 


Teimme pientä pintaremonttia työhuoneessani tällä viikolla. A tapetoi maanantaina samalla tiiliseinätapetilla huoneeni päätyseinän, jolla liikkeemme isoin huone tapetoitiin. Siitä tuli todella komea. Verhotanko, upeat viininpunaiset verhot sekä muutama laatikosto sekä astia työtarvikkeille puuttuvat vielä, mutta suunta on oikea. Haaveilen myös vaihtavani huonekalut teräksiseen lipastoon sekä teräksiseen laatikostoon.


Ennen huonetta koristanut vaalean (mieli)sairaalan -vihreä väri maalattiin päälle siniharmaalla maalilla tiistaina. Väri istuu kyllä huoneeseen hyvin. En ole liikkeen maalaamista ennen maalannut seiniä ties milloin. Varmaan viimeksi vuonna -98, kun sain oman huoneen porukoiden talossa.Nyt on hyvä tehdä töitä. Olen kerennyt nauttia kevään asteittaisesta saapumisesta ihan eri tavalla kuin viime vuonna. Kaikki on jotenkin järjestyksessä. Jos joku olisi kertonut minulle muutama vuosi sitten, että saan tehdä unelmatyötäni mukavien ihmisten kanssa samassa duunipaikassa niin olisin varmasti vain nauranut ja puistellut päätäni.

Hyvää mieltä vähän varjostaa nyt tämä päällä oleva flunssa, sillä joudun ilmeisesti skippaamaan illalla olevat Innowationin We live for the weekends -bileet. Ja olen odottanut niitä kauan. Mies on lanittamassa ja ottamassa kuppia kavereidensa kanssa mökillä pääsiäisen ja mie sairastelen kotona. Joku minut paremmin tunteva voisi lohkaista, että "tuleepa nyt ainakin levättyä lomalla". Juu, niin tulee. Mietin että millä hömppäleffalla sitä tässä itseään illalla terapoisi.

2 kommenttia:

  1. Kiva uusi banneri :) Luetko muuten blogia White trash disease?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Luin aikaisemmin virallisesti, mutta postaustahti oli niin tiivis, että alkoi tunkea jo korvista ulos. Nyt käyn silloin tällöin vilkaisemassa.

      Poista