maanantai 30. huhtikuuta 2012

Arvonnan voittaja ja kosmetiikkalätinää

Laitoin arvonta-postauksen kommentoijat numerojärjestykseen 1-8 kommentin sijainnin perusteella. Tällä kertaa random-generaattorin arpaonni osui Aya:n. Onneksi olkoon! Tulet saamaan palkinnon henkilökohtaisesti perille toimitettuna, kun välimatka on niin lyhyt.


Sain tulevaan blogikirjoituksen "Miksi kirjoitan blogia"-aiheeseen inspiroivia näkökulmia julkiseen kirjoittamiseen. Oli mukava kuulla, että monille teistä bloggaus on jäänyt mielenkiintoiseksi harrastukseksi. Sillä täälläkin aamukahvin lomassa lueskellaan sanomalehden jäljiltä muiden ihmisten blogeja :) Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, seuraavaa odotellessa.

Halusin vielä lätistä siitä, miten hyvä tuuri minulla kävi tuossa toissaviikolla. Eräs ystäväni oli jonkin aikaa Avonin tuotemyyjänä ja satuin tällöin hänen kauttaan tilaamaan Planet spa:n tuotteita. Löysin tuolloin iholleni täydellisesti sopivan kuorintanaamion, Japanese sake and rise, smoothing face mask. En valitettavasti sen jälkeen ole saanut yhtään Avonin myyjää hyppysiini, jotta olisin voinut tilata sitä lisää. Sinnittelin monta vuotta käyttämällä kuorintamaskia aina vain pidemmin väliajoin.


Kunnes huuto.netin ihmeellinen maailma tarjosi avun! Löysin sieltä avonin tuotemyyjän joka myi juuri tarvitsemaani Planet spa:n tuotetta. Tilasin heti kaksi kappaletta ettei tarvitse ihan jännässä elää, että loppuuko tuubi pian vai ei. Tässä välissä on tapahtunut kaksi väärää ostosta, sillä Planet spa:n tuubit ovat kovin samannäköisiä. Ostin vastaavanlaista tuotetta, mutta White tea, energizing face mask;in sekä jotain läpinäkyvää litkua. Nyt kaappi pursuaa kuitenkin oikeaa tahnaa ja iho kiittää! Sen verran hyvä kuitenkin huomauttaa, että jos olet herkkäihoinen niin tämä tuote ei ehkä ole ykkösvalintasi. 

Nyt pitää lähteä hakemaan kaupasta serpentiiniä ja ilmapalloja ennen töihin menoa!

1 kommentti: