perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kevät pitenee

Arvontaan voi osallistua vielä täällä sunnuntaihin asti.  


Vähemmän kelmuttua kuvaa uudesta leimasta. Sain myös tällä viikolla toisen timanginkin teetätettyä, mutta siitä lisää seuraavalla kerralla. Tästä kuvasta sen verran, että on kyllä hankala paikka pitää rasvaa tässä. Käden sisäpuoli meinaa koko ajan osua johonkin, pöydän reunaan, hihaan, kylkeen, kaikkiin ovenkarmeihin.. Kaiken kevään tatuoimisen jälkeen meidän asuntomme on kaikista nurkista ja kulmista aivan bepanthenissa.


Työkaveri oli näpräissyt viime viikonloppuna paremmankin kuvan lauantain meikeistä. Näytän huomattavasti enemmän ihmiseltä tässä :D


Lähdössä töihin arkiaamuna, muistaisi vielä, että mikä aamu oli kyseessä. Veikkaisin tiistaita. Tuntuu hassulta näyttää tältä ja lukea töissä Stieg Larssonin "Miehet jotka vihaavat naisia" -kirjaa. Näytän kuulemma aivan kirjan hahmolta Lisbeth Salanderilta mieheni ja äitini mielestä. Le fu, saisi puolet siitä älykkyydestä ja laihuudesta vielä niin jo kelpaisi. 


Kesä tulee hirveää kyytiä. Sää ei sitä kerro, mutta jäätelökioskit kertovat! Ne  kaivautuvat talvisöilöistään esille. Myöskin terassit vaeltavat paikoilleen talviunien jälkeen. Syön jäätelökioskista ostettua jäätelöä ehkä kerran tai kaksi kesässä, mutta kioskien katukuvaan ilmestyminen on merkki.


Ikävä vaan, että sää on tämännäköinen. Nytkin kuuntelen sateen ropisuttelevan takana olevalle ikkunalaudalle ja tiedän ulkona olevan harmaata. Nappaan kilpikonnasateenvarjoni uloslähtiessä mukaan ja juoksen töistä töihin tänään. Vappu on aivan ovella, joka paikassa on jonkun verran lunta. Viime vuonna samaan aikaan olimme piknikillä rannassa. Ei ollut hirveän lämmintä, mutta ei kuitenkaan lunta. 

Toivottavasti ensi postaus jo huokuisi lämpöä ja auringonpaistetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti