sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Bury all your secrets in my skin

Viime vuoden puolella tehtyä paria hankintaa olen ihastellut kokonaisuudessaan vasta nyt. Tilasin joulun paikkeilla kaksi Kenneth Lehtisen kehuttua valokuvausaiheista kirjaa, Kuvaa asenteella - vauhtia ja fiilistä sekä Kamoon! Rock- ja festarikuvaus teokset. Kuvaa asenteella-kirja saapui kotiin jo loppuvuodesta, mutta toista kirjaa sai odotella pidempään. Laitoin sitten viestiä kirjakauppaan, että mistä johtuu ettei toista kirjaani ole toimitettu 1,5kk tilauksesta. Tässä vaiheessa selvisi, että kirjahan ilmestyy vasta 2012 maaliskuussa. 


Sitäpä saikin sitten odotella oikein urakalla, mutta nyt kirja on vihdoin kotiutunut. Tarkempi syventyminen kirjaan alkaa, kun saan edellisen iltalukemiseni loppuun. Ensimmäiseksi saapunut Kenneth Lehtisen kirja ei tuottanut pettymystä. Kuvaa asenteella esitteli hyvin kuvauksen perusasioita ja minusta on järkevää esitellä kuvan ohessa myös sen tiedot, eli kameran jolla on kuvattu, linssi, iso-asetukset ym. Pystyy vertailemaan sitten omaan työskentelyyn samoissa olosuhteissa. Ei menneet rahat kyllä hukkaan näiden kanssa.Olen lenkkeillyt tällä viikolla oikein urakalla. Aikaiset aamulenkit joina väsyttää kävellä, pelastaa kuitenkin aina silloin tällöin upea sää. Ulkona kävellessä voi miettiä, että tämän muut missaavat nyt ja mie näen. Keskiviikkona ja lauantaina olen pitänyt lenkkivapaata, mutta muuten olen käynyt täsmällisesti ulkoiluttamassa itseäni.


Aivan upea keli Jätkänkynttilä-siltaa ylittäessä. Harmitti oikein, että oikea kamera oli kotona. Näkyyhän tuo puhelimen pikkukamerakin venyvän ihan hyviin otoksiin kunhan vain on tarpeeksi valoa.


Ah, ja taas pilviä. Tästä huomaa kevään tulevan, mie alan katsella taas taivaalle ja ihmettelemään.


Dum di dum, töissä perjantaina vähän repsahti, taas. "Bury all your secrets in my skin.Vietettiin tyvärten kanssa iltaa vielä lauantaina, leikkasin ja värjäsin Erikan tukan ja hän sai sitten meikata minut. Puhelinlaatuisia kuvia, jotka on otettu vielä sisällä niin vähän tällaista, mutta meikki näytti ihan hyvältä. En hirveästi nykyään itse piirtele kulmakarvojani niin mukavaa vaihtelua. Olen vasemmanpuolisessa kuvassa kyllä niin freesin pikkupojan näköinen ettei tosikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti