maanantai 9. huhtikuuta 2012

Lauantain extempore ilta

Lauantaina työpäivän jälkeen nukuin muutaman tunnin päikkärit ja heräsin astetta vähemmän flunssaisena sohvalta. Olin aiemmin saanut kutsun tulla istumaan tyvärten kanssa iltaa. Hetken aikaa "lähteäkö vaiko ei lähteä" -tuskissa pyörittyäni päätin, että lähden ainakin juomaan lasillisen viiniä ja moikkaamaan tyttöjä. Kotoa kun täytyisi liikkua vain huimat parisataa metriä. Sitten repesikin laittautuminen aivan käsistä..


Testasin varmaan puolta vaatekaappia ja kaikkia korsettejani tuon hame & paita yhdistelmän kanssa. Yllä oleva yhdistelmä oli kaunein kaikista, mutta pääsiäismässäilyn jälkeen istuminen kyseinen korsetti päällä oli hirveää tuskaa. Liituraitakorsetti on nimittäin just eikä melkein mitoitusta ja sai näin ollen tällä kertaa jäädä odottelemaan ohuempia aikoja.


Päädyin vähän "keveämpään" varustukseen, eli lisäämään paidan päälle Backstreerilta viime keväänä ostamani boleron. Bolero on kokoa XL ja vieläkin liian iso itselleni. Ehkä muistaisin kuitenkin vielä joku kaunis päivä kaventaa kyseisen vaatekappaleen. Kaulaan laitoin ystävältäni M:ltä saadun chokerin, joka kruunasi pitkän hameen valinnan asukokonaisuuteen.


Luonnollisesti meikkipuolellakin repsahti vähän käsistä, mutta olin tyytyväinen lopputulokseen. Huulet eivät luonnossa olleet aivan noin vaalean violetit, enemmän tummaan taittuvat. Silmiä suurensin taas hieman rajauksilla sekä luomivärinä mustaa ja hopeaa. Olo parani laittautumisen, tyttöjen seuran sekä viinin vuoksi ja jaksoin viettää iltaa valomerkkiin asti. Sunnuntai menikin lepoillessa, kröhm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti