sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Perjantain valmistujaisjuhlat

Perjantai-iltana kävimme miehekkeen kanssa juhlistamassa Kasmirrockerin valmistujaisia. Muutakin kuin kahvia ja kakkua kului illan aikana, mutta olin kiltisti puolen yön aikaan kotona sillä lauantaina oli töitä.


Jee, ei ole aina samat vaatteet päällä. Kappahlin paita sekä second handinä ostettu hame tekivät asukokonaisuuden perjantai-illaksi. Hyvin pärjäsi, mutta meinaa tuo hame jäädä hieman isoksi. Ompelukoneella pitäisi hurauttaa molemmilta sivuilta muutama sentti pois. Rakastan kaikkia tuollaisia messinkisiä nappeja ja nyörityksiä ja tämä paita kuuluukin yksiin lempivaatteistani. Yksinkertainen, mutta kaunis. 


Meikin kanssa ei tullut kauaa lotrattua, sillä aika oli vähissä. Kuitenkin alaluomeen hieman rajausta, jotta silmät näyttäisivät isommilta. Kaulaan eksyneen kaulakorun olen saanut joskus aikoinaan kummitädiltäni syntymäpäivälahjaksi.


Tätä parempaa kuvaa minusta ja juhlien tähdestä ei taidakaan olla vielä olemassa :D Ollaan me sitten fiksuja, muuta tästä kuvasta voi varmaan sanoakaan nauramatta. Menee hukkaan nuo vakavat pönötyskuvat kun tällaisia blogiin lykkää, mutta menkööt! Illan mittaan tuli syötyä kakkua sekä sipsiä ja nyt en ole uskaltanut vaa'alla käydäkään. Huomenna aamulla vasta!

2 kommenttia: