keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Arvonta!

Lupailin jo hyvä tovi sitten pitäväni arvonnan 40 lukijan rajapyykin ylittymisestä. Sattuikin niin onnellinen tilanne, että lukijoiden määrä pyörähti yli 50:nen kuluneen viikon aikana. Joskus kannattaa vitkutella niin saa enemmän arvontaan osallistuvia mukaan! Uusille lukijoille lämpimästi tervetuloa sekä kiitoksia myös jo pitkään lukijoina olleille.

On ollut mukava huomata päivittäisten kävijämäärien kasvu sekä muutaman kommentin aina silloin tällöin piristämässä arkea. Kaikista kielioppivirheistä ja huonoista sekä välillä sekalaisistakin jutuista huolimatta lukijakunta on pysynyt, jopa kasvanut. Se lämmittää bloggaajan sydäntä. Arvonnan palkintona on  kristallikruunu-kaulakoru sekä pääkallo-huulirasva. 


Erika asetti todella pahan kysymyksen viime viikolla töissä ja jäin miettimään asiaa. Ajattelin tehdä postauksen myös aiheesta lähiviikkoina. Syntyneistä ajatusvirroista johtuen haluaisin, että osallistuisitte arvontaan vastaamalla kysymykseen:

Jos pidät/pitäisit blogia, niin mikä on/olisi syy sen pitämiseen?

Arvontaan on aikaa osallistua sunnuntaihin 29.4 asti.


Skeleton wishes you luck!

8 kommenttia:

 1. Haaa! Mie osallistun. Syy minulle pitää blogia on tavoittaa samanhenkisiä niiden vähäisyyden takia omalla paikkakunnalla. Onneksi laatu korvaa määrän <3

  VastaaPoista
 2. Miäkin osallistun! :D En oikeastaan edes tiedä, miksi kirjoitan blogia. Sitä on vain niin kiva kirjoittaa, jakaa omia ajatuksia ja tyyliä. Olen kaveripiirini ainoa tällaiseen synkempään tyyliin pukeutuva, ja blogin kautta olen tutustunut muihin samaa tyylisuuntaa edustaviin :)

  VastaaPoista
 3. osallistun! pidän blogia siksi (vaikkakin harvakseltaan sinne päivittelen mitään), että saisin valokuviani jonnekin ns. talteen, eivätkä ne vain hengaa koneen kovalevyllä kuvaannollisesti pölyyntymässä. olet aino ihana <3

  VastaaPoista
 4. Osallistun !
  Se on miulle harrastus, semmoinen jossa voi kertoa muista harrastuksistaan enemmänkin. Blogissa saa jakaa ajatuksiaan ja toivottavasti vähän kuulla muidenkin mielipiteitä. Sekä onhan se ihan mahtava keino tutustua uusiin ihmisiin ! :)

  VastaaPoista
 5. Osallistunpas minäkin! :)

  Itse aloitin blogin pitämisen monesta syystä. 1. Jotta pysysisimme kärryillä ystävien elämistä (joita ei enää hirveän usein näe pitkien välimatkojen takia). (Ja olen laiska soittelemaan ihmisille) 2. Siskon ehdotuksesta. 3. Uusien tuttavuuksien vuoksi 4. Kirjoittamisen terapeuttisuuden vuoksi. 5. Blogi on hyvä mainoskanava tulevaisuuden myymälälle.. :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä kysymys ja aivan ihana kaulakoru <3
  Mie aloin kirjottamaan blogia, koska halusin paikan, jonne voisin hihkua uusia materiaalihankintojani, en halunnut tehdä sitä facebookissa, joten blogin perustaminen näin pinnalliselle ja turhalle asialle oli hyvä vaihtoehto. Itsekkäästi itseäni varten siis blogin perustin ja sen vuoksi en edes koe minkäänlaisia tunnontuskia siitä, etten ole pitkään aikaan tuntenut tarvetta sinne mitään kirjoittaa.

  VastaaPoista
 7. Mulle kirjoittaminen on ihan pienestä pitäen ollut se selviytymistapa. On se sitten blogi tai ihan paperillinen päiväkirja. Ajatukset on vain pakko saada kirjoitettua ulos jotenkin päin.
  Päiväkirja on se, joka tietää kaikki pienimmätkin salaisuudet ja blogista riippuen sisältää sekin salaisuudet ja elämän tapahtumat. Myöhemmin on hauska katsoa kuinka itse on kasvanut ja muuttunut kirjoitusten myötä.

  kiva toi pääkallohuulirasva =)

  VastaaPoista
 8. Jeij, vielä kerkeen! :)

  Alotettiin Riinan kanssa blogin pitäminen ihan vain huvin vuoksi, haluttiin kettuilla kaikille, jotka ihan tosissaan päivittää kaikenmaailman kioski-ostoksensa nettiin kaiken kansan nähtäville ja puhuu puolisoistaan pelkillä etunimen ensimmäisillä kirjaimilla. Tarkoitus oli provosoida ja aiheuttaa pahennusta julkisesti. Mä oon myös aina tykännyt kirjoittaa ja oon kokenut olevani ihan jopa kohtalaisen mielenkiintonen kirjoittaessani. Naurettiin tosi usein muiden blogeille, varsinkin näille super-tunnetuille, jotka tienaa ihan oikeeta rahaa kirjottamalla turhuuksista.

  Halusin myös löytää adjektiivit uudestaan. Oon kyllä edelleen tosi kehno niissä.

  VastaaPoista