torstai 19. huhtikuuta 2012

Kosmetiikka-kummitus

En ole mikään kosmetiikkatuotteiden suurkuluttaja. Minulla on ollut samat kolme luomiväripalettia kolmisen vuotta, vaihdan ripsivärin kun se ei elpyynny enää edes vedellä sekä uuden puuterin paikka on silloin, kun pohjasta ei irtoa sävystä enää edes ajatuksen häivähdystä. Siksi Anttilan kosmetiikkaosasto on yhtä vieras minulle kuin miehelle naisen ajatuskiemurat. Sinne oli kuitenkin suunnattava, sillä olin useamman päivän ajan kaivellut avatun meikkivoidepurkin pohjalta topsipuikolla jämiä.


Legendaarisethan siinä kävi kuten aina. Ostan tuotteita niin harvoin, että lempi meikkivoiteeni purnukka oli kerennyt vaihtua ja kesti tovi jos toinenkin ennen kuin löysin sen hyllystä. Ollenkaan ei pakottanut mieltä kello joka tikitti joka sekunti lähemmäs yhdeksää ja kaupan sulkeutumista. Löytyi kuitenkin onneksi oikeaa meikkivoidetta. Voin tukkia ihohuokoseni hyväksi todetulla ja yläasteelta asti palvelleella meikkivoiteella.

Hyvillä mielin heitin vanhan tyhjenneen purkin roskiin. Alkoi ressata väsyneenä aamuisin topsipuikon kanssa räpeltäminen. Meikkivoide kun on sen verran tujua laadultaan, että jos sitä vahingossa menee suoraan vaatteille, se ei lähde pesussa pois. Mustien vaatteiden vaaliminen meikatessa onkin yksi kompastuskivistäni. 


Hellin itseäni uusilla Dependin kynsilakoilla. Kirkkaan pinkkiä sekä tummaa violettia tuli ostettua tällä kertaa. Kokoelma alkaa pikku hiljaa sisältää koko sateenkaaren kirjon. 


Kokeilin pinkkiä lakkaa tänään violetin cracked-lakan kanssa. Mikseivät kaikki kynsilakat sisällä näin paljon pigmenttiä? Lakka levittyi kuin unelma ja vaati vain yhden kerroksen. Ihan mukava yllätys. Viimeksi kun ostin uuden metallinsinisen kynsilakan, joka oli samaa aina ostamaani värimallia, se osoittautuikin heikompi pigmenttiseksi kuin edellinen saman sarjan lakka. Metallinen myrkynvihreä on sellainen väri, jonka haluaisin kotiuttaa vielä kokoelmaani.


Kun ei ole töitä niin aktiivisesti, voi hyvää aikaa käyttää hyödykseen. Lueskelin kandin materiaaleja ja tein muistiinpanoja töissä. Kyllä se kandi tulee sieltä täksi kevääksi, vartokaas vaan! Aiheena promokuvien suunnittelu ja niihin liittyvät konventiot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti