tiistai 28. helmikuuta 2012

Where's da party..

"Where's da party, I'll be there." Ja niin kävin lauantaina juhlistamassa koulukaverini kämpän läksisiäisiä ensimmäisen työpäivän jälkeen. Seppälästä löydetty miestenpaita toimi juhla-asusteena mustien pillifarkkujen kera. Uaaah. I shall never learn. Ainakaan pukeutumaan paremmin. Mukava olo kuitenkin oli ja hyvät juhlat. Edustuskelpoiset kuvat sitten loppuvatkin tähän.


Pitäisi nyt investoida noihin tatuointeihin, kun ne näyttävät olevat ainoat assessorit jotka muistan laittaa päälleni lähtiessä kotoa. Onhan tuolla yksi eksynyt verkkokäsine. *Pyörittelee päätä.* Mielessä ryskää oikean käden koko sleeve sekä chestpiece. Luonnollisesti lompakkoon pitäisi kurkata ensin.


Hieman toislaatuisesta rahatilanteesta huolimatta kotiutin elämyksiä. Siis, kun yrittää olla ostamatta ns. turhia vaatteita ynnä muuta, niin täytyy kotiuttaa sitten muun muassa cd-levyjä. Hommasin Saran Narupatsaat levyn vuodelta 2000 sekä Saran laulajan Joa Korhosen uuden projektin Meadow Islandin levyn vuodelta 2010. Narupatsaat on edelleenkin Saran paras levy tähän asti, mutta onhan tuota yhtyettä tullut muutenkin kuunneltua. Korhosen ääni jostain syystä hivelee jotain minussa.
Olen cd-levyjen hankinnassa jotenkin aina jälkijunassa. "Ai tällainenkin on ilmestynyt." tai "Mitäs tämä tekee alelaarissa!" Rovaniemellähän siis ei ole levykauppaa. Levytarjontaa löytyy muun muassa Prismasta, Citymarketista sekä Anttilasta. Ei voi mennä fiilistelemään ja katselemaan levyjä vaan pitää ensin sulloutua levyosastolle ihmisvilinässä. Pahimmassa tapauksessa vielä ruokaostosten lomassa väsyneenä. Ei siis tule kovasti seurattua levyjen vaihtelevuutta, ilmestymistä jne. 


Mieheke kyllä tilaa levynsä tietäen mitä haluaa ja koko bändin tuotannon joskus kerralla. Olenkin ehdottanut, että olisi hyvä hankkia seuraavaksi uusi cd-levy teline ennen seuraavien levyjen hankkimista. Hyllyn päällä oleva "eivät mahdu enää telineeseen"-pino alkaa uhmata kohta fysiikan lakeja.


Postiluukku kolahteli myös työtarvike merkeissä. Tällä hetkellä odottelen pääseväni hakemaan yhtä todella täyttä pakettia kotiin. Sitten voi rauhassa nuolla näppejää seuraavaan opintotukipäivään. Vilkaisin tuossa vähän kyllä eteistä, että siellä voisi olla yhdet sellaiset kengät joita en ole käyttänyt varmaan vuoteen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti