maanantai 6. helmikuuta 2012

Löysä lauantai

Lauantai ei ollut aivan yhtä löysä, kuin perjantai jonka seurustelin sohvan kanssa, mutta ihanan löysä kuitenkin. Istuskelimme ystävien kanssa iltaa hyvän seuran ja ruuan merkeissä.


Harmi, ettei kokkausvaiheesta tullut otettua yhtään kuvaa. Neljä naista parin neliön keittiössä on aika näky ja vaatii hieman sovittelemista. Saimme kuitenkin pikkupizzat ja salaatin tehtyä, kasvikset pilkottua sekä laitettua kaiken esille vajaassa parissa tunnissa. M pisteli parastaan pikkupizzoissa, jotka olivat täydellisen rapeita ja L teki fantastisen tonnikala-makaroni-metukka salaatin joka hiveli makunystyröitä.


Nom nom nom, Rainbown valkosinihomejuustoa ja Tuc paprikasuolakeksejä. Mielestä yksi parhaista makuyhdistelmistä ikinä. Pitää normaaleilla kauppareissuillakin juosta juustohyllyjen ohitse laput silmillä, ettei sorru herkuttelemaan silloin kun ei pitäisi!


Ja luonnollisesti hieman aliasta. Peli kirvoittaa voitonhimoa, spontaaneja naurukohtauksi, ihmetystä sekä hilpeyttä. 
Kappas, miekin olen yhdessä kuvassa. Neljästä kuvasta ainut, jossa tarkennus oli minussa eikä takaseinässä ;D Ilme on sellainen, että antakaa minun syödä filmaamatta!
Jälkiruuaksi Kreivittären tekemää ihanaa mutakakkua sekä kastiketta. Teimme porukasta kahtiajaon ja toinen puoli vyöryi kotiin nukkumaan, muun muassa minä ja toinen puoli baariin. Jos meinaa lähteä liikenteeseen, niin ei kannata siemailla neljän tunnin aikana kahta siideriä sekä syödä vatsaansa täyteen kuten minä tein. Se pistää väsyttämään! Pääsin samantien kotiin tullessani unten maille.

2 kommenttia: